Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.07.2016 00:10

Chiar dacă sunt intenții de destabilizare


A A

Primarul Cristian Stan îi liniștește pe iubitorii de baschet

Primarul Cristian Stan îi liniștește pe iubitorii de baschet
Primarul Cristian Stan transmite asigurări de continuitate pe zona baschetbalistică de la CSM Târgoviște

❚ „Avem potențialul pentru a regla lucrurile pe acea zonă și nu cred că se pune problema ca echipa să-și înceteze activitatea”, a transmis răspicat primarul municipiului Târgoviște ❚ Cristian Stan își dorește cât mai repede un șef cu atribuții depline la CSM Târgoviște. „Nu mai vreau această situație de interimat, în care să nu-și asume nimeni responsabilități. Trebuie să existe un președinte care să ocupe postul prin concurs, pentru a lucra după regulile dorite” ❚ Demisia lui Ciprian Iugulescu din funcția de președinte al clubului nu ar fi venit întâmplător, ci după un anumit plan. „La un decurs de câteva zile mai urma o demisie, apoi o altă demisie, în ideea destabilizării clubului, astfel încât să se apeleze tot la serviciile lor”

COSTIN MIHAI

 


 

Demisia lui Ciprian Iugulescu din funcția de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște nu ar fi venit întâmplător, ci după un anumit plan. „La un decurs de câteva zile mai urma o demisie, apoi o altă demisie, în ideea destabilizării clubului, astfel încât să se apeleze tot la serviciile lor. Iugulescu nu a prezentat nici măcar o propunere de finanțare către Consiliul Local, astfel că s-a ratat prima rectificare de buget”, ne-au transmis surse bine informate, explicând și demisia de zilele trecute a contabilului Anca Vrânceanu, asupra căreia a revenit ulterior. Văzând că planul nu funcționează, partizanii lui Iugulescu au schimbat strategia și încearcă acum să rămână în club prin orice mijloace. Până și „războinicul” căpitan al echipei de baschet, Andreea Huțanu, a lăsat-o mai moale.

„Baschetul din Târgoviște este dependent de Primărie, nu de mine și nici de o altă persoană. Prima dată am venit la Târgoviște pentru că am vrut să joc pentru echipa campioană și a fost o onoare pentru mine. M-am obișnuit acolo și mi-ar fi greu să schimb clubul”.

                                      Următoarea rectificare bugetară va fi în august

Dacă la volei lucrurile sunt clare, așteptăm ca ele să se așeze și la echipa de baschet, existând asigurări solide în acest sens. „Avem potențialul pentru a regla lucrurile pe zona de baschet și nu cred că se pune problema ca echipa să-și înceteze activitatea”, a transmis răspicat primarul Cristian Stan, care dorește cât mai repede un șef cu atribuții depline la CSM Târgoviște.

„Postul de președinte va fi scos la concurs cât mai repede, pentru că nu mai vreau această situație de interimat, în care să nu-și asume nimeni responsabilități. Trebuie să existe un președinte care să ocupe postul prin concurs, pentru a lucra după regulile dorite. Iar la final de lună nu va mai exista o rectificare bugetară, următoarea va fi în august”.

Până acum, singurul care și-a anunțat intenția de a candida este „interimarul” Adrian Pătrașcu, însă vor apărea probabil și alți candidați.

Puciștii vor un președinte care să le mențină privilegiile

Cei care au gândit acel puci, grupându-se în jurul fostului președinte Ciprian Iugulescu, nu doresc să-l răstoarne pe „interimarul” Adrian Pătrașcu, un tănăr cumințel și mai puțin dominant. Teama lor ține de venirea unui președinte cu personalitate, care îi poate scutura simplu, mai ales dacă va fi interesat să pătrundă pe arhiva clubului. Ideal pentru oamenii care au stat în spatele lui Iugulescu ar fi să impună ca mananer de club o variantă apropiată de ei, motiv pentru care atacă orice posibil candidat care nu le este pe plac. Obișnuiți fără responsabilități și cu sarcini doar pe hârtie, nu și în realitate, sunt unii prin club care luptă cu ultimele puteri pentru a nu-și pierde privilegiile. Rămâne de văzut dacă noul președinte va dori să-i accepte în echipă, însă e greu de crezut că vor mai rămâne la butoane.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Da la 21.07.2016 18:02

Hutanu va juca la sepsi


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale