Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.07.2020 00:10

„Ar fi un regres enorm dacă vom ajunge să retrogradăm”


A A

Primarul Cristian Stan analizează regresul Chindiei

Primarul Cristian Stan analizează regresul Chindiei

❚ „N-aș putea să vă spun care sunt cauzele, pentru că nici primarul și nici președintele Consiliului Județean Dâmbovița nu am făcut management sportiv. Niciunul dintre noi nu i-am spus președintelui de la Chindia ce antrenor să ia, iar antrenorului ce jucător să bage în teren” ❚ „N-aș putea să spun de ce, după întreruperea asta a campionatului, am intrat atât de timorați în joc și n-aș putea să spun și nici care ar fi, în momentul de față, soluțiile” ❚ „Viorel Moldovan schimbase puțin echipa. Poate că a avut motivele lui, poate au fost motive care țin de un anumit comportament privind o viață nu tocmai sportivă a unor anumiți jucători” ❚ „Indiferent de situație, fotbalul rămâne în picioare la Târgoviște, așa cum am promovat din Liga a 3-a și am ajuns în Liga 1, putem să promovăm din nou din Liga a 2-a în prima ligă”

 

COSTIN MIHAI


Situația delicată în care a ajuns Chindia, ultima în Liga 1, după o serie de cinci înfrângeri fără gol marcat, a fost comentată și de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, în cadrul emisiunii Riposta, pe Columna TV. „Din păcate, jocul echipei a cunoscut, într-adevăr, un regres față de prima parte a campionatului. N-aș putea să vă spun care sunt cauzele, pentru că nici primarul și nici președintele Consiliului Județean Dâmbovița nu am făcut management sportiv. Niciunul dintre noi nu i-am spus președintelui de la Chindia ce antrenor să ia, iar antrenorului ce jucător să bage în teren. Lucrurile astea reprezintă, fără doar și poate, responsabilitatea staff-ului echipei. Ceea ce am făcut noi, și vreau să fiu foarte clar din acest punct de vedere, a fost să asigurăm un buget decent, la timp, în sensul că această echipă nu are și nu a avut datorii pe parcursul mai multor sezoane. Nici către jucători, nici către furnizori, nici către nimeni și acest lucru este, bineînțeles, consecința onorării obligațiilor financiare pe care asociații le au față de echipă”.

„Eu am preluat Chindia, ca și asociat, în Liga a 3-a”

„Să ne mai aducem aminte un aspect. Eu am preluat FC Chindia, ca și asociat, reprezentant al Primăriei Târgoviște, în Liga a 3-a și cu datorii de zeci de miliarde. Am reușit, prin jocul prestat de echipă să promovăm de două ori și să jungem în prima ligă, unde am făcut o primă parte a campionatului bună, decentă. N-aș putea să vă spun care sunt cauzele pentru care am ajuns aici, iar cele mai pertinente explicații pot fi date de către cei de la club. Am avut discuții cu ei, dar nu au rezultat chestiuni foarte concrete. Eu voi continua să discut pe acest subiect cu președintele clubului,pentru că este foarte clar că ceva s-a întâmplat. N-aș putea să spun de ce, după întreruperea asta a campionatului, am intrat atât de timorați în joc și n-aș putea să spun și nici care ar fi, în momentul de față, soluțiile”.

„Viorel Moldovan schimbase puțin echipa”

„Viorel Moldovan schimbase puțin echipa. Poate că a avut motivele lui, poate au fost motive care țin de un anumit comportament privind o viață nu tocmai sportivă a unor anumiți jucători. Viorel Moldovan a avut o anumită atitudine în raport cu niște jucători de la Chindia. Până la urmă, așa cum noi dăm raportul pe ceea ce înseamnă utilizarea banilor publici pe zona de investiții, așa ar trebui să se dea și la nivel fotbalistic. Sigur că este un regres enorm pentru iubitorii fotbalului din Dâmbovița și ar fi un regres enorm dacă vom ajunge să retrogradăm”.

„Fotbalul rămâne în picioare la Târgoviște”

„Indiferent de situație, fotbalul rămâne în picioare la Târgoviște, Așa cum am promovat din Liga a 3-a și am ajuns în Liga 1, putem să promovăm din nou din Liga a 2-a în prima ligă. Dar, sigur, ar trebui să și învățam ceva din ceea ce s-a întâmplat. Discuția este una delicată și n-aș putea să vă spun, în acest moment care sunt cauzele care au condus la o asemenea demobilizare, pe ceea ce înseamnă dorință de victorie, pentru că s-a văzut și o atitudine destul de blazată a jucătorilor“.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 15.07.2020 12:15

Echipa foarte slaba fata de altele care au fost în Targoviste în ultimii 50 ani. Cea mai slaba ! Urmăresc fenomenul de 43 ani. Nu am mai vazut asa ceva. Amatori...Presedinte orgolios, jucători slabi. Cu cine să joci ? Si daca eram in liga 2 nu trebuia să fim umiliti asa de mult...Diferenta mare de valoare între ce avem noi si cei ce jucam. Se vede...Nu stim sa dam o pasă...Jucam haotic...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale