Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.11.2018 00:20

Pentru că nu vor accepta niciodată excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid,


A A

Primarii PSD Dâmbovița, gata de o luptă fără precedent

Primarii PSD Dâmbovița, gata de o luptă fără precedent

VIOLETA STANCIU


Primarii din județul Dâmbovița sunt hotărâți să meargă „până la capăt” pentru a-l susține pe președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în lupta crâncenă pe care acesta este nevoit să o ducă cu cei de la Centru, mai exact cu Liviu Dragnea care îl vrea exclus pe Țuțuianu din partid. Numai că socoteala de acasă, respectiv din Capitală, nu prea se potrivește cu cea din târg, adică din Dâmbovița, pentru că edilii din județ sunt hotărâți să facă scut în jurul lui Adrian Țuțuianu și să intre în război direct cu liderul de la Centru... Până la Ședința Comitetului Executiv Național, care se lasă așteptată, în județul Dâmbovița, în fiecare zi, primari și lideri importanți ai partidului își declară public susținerea pentru președintele PSD Dâmbovița. Ieri a venit rândul unor primari cu greutate în PSD Dâmbovița, care sunt și vicepreședinți ai formațiunii politice, să iasă public cu declarații de susținere totală pentru liderul lor, senatorul Adrian Țuțuianu. Ionuț Bănică, primarul la Corbii Mari, și Marian țachianu, edilul de la Braniștea, ambii vicepreședinți PSD Dâmbovița, au susținut o conferință de presă în care au transmis un mesaj de susținere a președintelui Țuțuianu și au dezvăluit parte din planurile pe care le vor pune în aplicare, dacă liderul PSD va fi înlăturat din partid. Aceștia susțin că, dacă liderii de la nivel central vor lua decizia excluderii lui Adrian Țuțuianu și nu vor ține cont de scrisoarea lor de susținere, vor rămâne în Partidul Social Democrat, dar vor lua și ei măsuri în consecință... Primarii din Dâmbovița anunță că, dacă liderii de la nivel central recurg la excluderea lui Adrian Țuțuianu, ei îl vor reprimi în partid la nivel local și chiar îl vor pune din nou președintele Organizației Județene.

„Rămânem în partid și vom fi alături de președintele Adrian Țuțuianu”

„Toți primarii au semnat o scrisoare de susținere a președintelui Adrian Țuțuianu și vreau să vă spun că este un act serios, noi chiar îl susținem pe domnul președinte, suntem alături de dumnealui până la capăt… Eu discut cu mai mulți primari, suntem colegi, nu am auzit un primar care să facă altă discuție în afară de susținerea președintelui Adrian Țuțuianu. Suntem alături de președintele Adrian Țuțuianu și îl susținem până la capăt, indiferent care va fi mersul… (…) Dacă nu se va ține cont de scrisoarea noastră de susținere, vom acționa și noi în consecință. Suntem alături de domnul președinte și vom rămâne alături de dumnealui… Eu am fost la ședința respectivă, din păcate am avut printre noi un om fără caracter, o jigodie, un trădător… Nu se poate ca o parte dintre noi să se vaite că avem un președinte care ia decizii într-un cerc restrâns sau discreționare, iar în momentul în care discută probleme adevărate să-l înregistrezi. (…) Este dovada faptului că președintele Țuțuianu ne consultă pe probleme destul de delicate, probleme care s-au discutat acolo, dar din păcate a fost acolo și un om fără caracter, un om care doar asta știe să facă, să înregistreze și să umble cu înregistrări pe aici și pe la București. Nu vă faceți griji, mai devreme sau mai târziu, va fi identificat… Sunt sigur de asta, dar nu putem să intrăm într-o paranoia… Când va fi identificat personajul respectiv sigur își va ocupa locul care îl merită. (…) Aș mai avea ceva de completat… Niciodată, dar niciodată, președintele Adrian Țuțuianu nu a discutat despre vreo plecare din partid, ba dimpotrivă, a spus întotdeauna că rămânem în partid… Rămânem în partid și vom fi alături de președintele Adrian Țuțuianu”, a declarat Ionuț Bănică, vicepreședinte PSD Dâmbovița, primarul comunei Corbii Mari.

„Dacă-l exclud, vom rămâne în PSD în continuare, dar vom lua și noi măsuri. O să-l primesc în Organizația de la Braniștea, după ce-l dă afară, îl primim iarăși în PSD…”

„Trădători nu știm câți sunt, unu, doi, trei, pot fi și mai mulți… Poate, la nivel de țară, avem o școală de trădători, că prea sunt mulți. Stăm și ne uităm cum câștigăm alegeri, cum muncim noi cei de jos, din 2012 tot câștigăm și aducem voturi, dar degeaba le aducem dacă în 2012 alianța USL nu a durat decât un an, dacă acum scoatem majoritate și se fac 2 ani de când avem guverne PSD-ALDE și ne trezim că niște interese ale unora primează și nu au niciun fel de problemă, niciun fel de treabă cu munca noastră… Nu suntem respectați absolut deloc. (…) Acest domn Codrin Ștefănescu minte când spune că mulți primari din județul Dâmbovița nu-l mai susțin pe Adrian Țuțuianu și sunt în contradicție cu el. De unde le scoate, nu știu. Și, vedeți dumneavoastră, această opinie televizată, mediatizată peste tot, se întinde la nivel de țară și cei din țară nu știu adevărul, din păcate. Avem asemenea elemente în partid, la nivel central, care nu știu dacă ne fac favoruri, ci ne fac mai mult rău decât bine… (…) Eu spun că nu se va întâmpla nimic la CEx. Dacă au capul pe umeri, n-ar trebui să se întâmple nimic. Dacă-l exclud, vom rămâne în PSD în continuare, dar vom lua și noi măsuri. O să-l primesc în Organizația de la Braniștea, după ce-l dă afară, îl primim iarăși în PSD… Pentru că așa este obiceiul la noi în partid, în politica românească, cei mici să aleagă și cei mari să dea jos. Noi o să-l punem din nou pe Țuțuianu președinte, o să facem o Conferință Județeană Extraordinară, și-l punem din nou președinte… Să vedem ce o să facă Centrul. Noi îl punem, el îl dă jos și așa mai departe… Putem să facem altceva?! Nu putem să facem… Că nici nu ne putem duce la Kiseleff cu jalba-n băț să strigăm acolo „Jos, Codrin Ștefănescu!”. Eu așa văd lucrurile, așa ar fi normal să se întâmple… Și trebuie să descoperim trădătorii acestei nații, pentru că din cauza asta am ajuns unde am ajuns…”, a precizat la rândul său și Marian țachianu, vicepreședinte PSD Dâmbovița, primarul comunei Braniștea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale