Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.12.2017 00:21

Teodor Rădoi, demis de consilierii propriului partid


A A

Primăria Titu a rămas fără viceprimar

Primăria Titu a rămas fără viceprimar
Teodor Rădoi s-a opus acordării titlului de Cetățean de Onoare social democratului Ion Nicolae și și-a semnat „sentința politică”

❚ Opt dintre consilierii locali din oraș, toți de la PNL, au înaintat un proiect de hotărâre prin care au cerut demiterea din funcție a lui Teodor Rădoi, proiect aprobat și cu sprijinul aleșilor PSD ❚ Acțiunea celor opt consilieri locali nu va rămâne fără urmări, ei vor fi excluși din partid și vor rămâne fără funcțiile de aleși locali, însă acest lucru nu-l va aduce pe Teodor Rădoi înapoi în fruntea administrației locale

ANA MARIA POPESCU

 


 

Teodor Rădoi, demis din funcția de viceprimar al orașului Titu de consilierii propriului partid! A respectat decizia partidului și s-a opus acordări titlului de Cetățean de Onoare social democratului Ion Nicolae, însă acțiunea sa nu a fost pe placul primarului, culmea și el tot liberal, și a consilierilor liberali care își doreau altceva decât liderii județeni ai formațiunii politice, așa că a rămas fără postul pe care îl ocupa în conducerea administrației locale de la Titu. Opt dintre consilierii locali de la Titu, toți de la PNL, au înaintat un proiect de hotărâre prin care cereau demiterea din funcție a lui Teodor Rădoi, proiectul a fost aprobat, bineînțeles și cu sprijinul aleșilor PSD și astfel liberalii, cei-i drept cei aflați în „barca” primarului Traian Nicolae, au intrat în „istoria” localității prin debarcarea propriului viceprimar. Evident că acțiunea celor opt consilieri locali nu va rămâne nepedepsită, aceștia vor fi excluși din partid și vor rămâne și ei în curând fără funcțiile de aleși locali, însă acest lucru nu-l va aduce pe Teodor Rădoi înapoi în fruntea administrației locale. În cadrul unei conferințe de presă, cel care până mai ieri era viceprimarul orașului Titu a mărturisit care au fost motivele pentru care a fost „pedepsit” de așa-zișii colegi liberali și a anunțat că rămâne în fruntea Organizației Locale PNL Titu alături de colegii care nu se gândesc la migrația politică și rămân să muncească alături de Partidul Național Liberal.

„Practic am fost pedepsit pentru că am avut curajul să am o opinie, am avut curajul să-mi mențin opinia”

„Eu sunt împăcat cu mine însumi pentru că am făcut tot ce se putea face pentru a aplana și stinge acest conflict și nu îmi reproșez nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere administrativ, poate îmi reproșez doar că am avut încredere prea multă în unii oameni. Eu tot timpul am fost alături de domnul primar, de echipa de consilieri a Partidului Național Liberal atât în inițiative, cât și în celelalte proiecte pe care leam avut împreună, de aceea demiterea mea a fost fără o motivație clară, eu cred că a făcut-o dumnealui (n.n. - primarul Traian Nicolae) doar pentru a-și satisface un orgoliu personal, fără să aibă o strategie bine definită, dovada fiind faptul că acum Primăria Titu este într-o criză administrativă neavând un viceprimar. Referitor la decizia Consiliului Local, este dreptul meu și cred că voi contesta în instanță această demitere, întrucât consider că nu este o motivare plauzibilă, nu are nimic de-a face cu realitatea, dacă ar fi fost motive reale probabil domnul primar ar fi propus dumnealui excluderea mea, așa a preferat să lase totul pe umerii celor 8 consilieri locali care, din păcate, îl lasă în continuare să greșească și îi ascultă orbește ordinele. Eu practic am fost pedepsit pentru că am avut curajul să am o opinie, am avut curajul să-mi mențin opinia, opinie împărtășită de partid, dar și de domnul primar, inițial, dar care s-a modificat ulterior fără să cunosc motivul. Am fost pedepsit pentru faptul că nu am votat o inițiativă a partidului din opoziție de la Titu, PSD, eu fiind viceprimar în funcție de la PNL. Credeți-mă că eu nu mai înțeleg nimic în momentul de față.”, a declarat fostul viceprimar al orașului Titu, Teodor Rădoi.

În momentul de față administrația locală de la Titu funcționează fără viceprimar, iar primarul se pare că s-a „reprofilat” din punct de vedere politic și și-a declarat din nou „dragostea” pentru Partidul Social Democrat. Jocul politic de la Titu devine tot mai interesant, acum rămâne de văzut dacă și PSD își va redeschide „brațele” pentru edilul de la Titu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale