Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.08.2022 00:13

Administrația locală vizează noi investiții


A A

Primăria Runcu pregătește alte două mari proiecte

Primăria Runcu pregătește alte două mari proiecte

*În ceea ce privește proiectul extinderii rețelei de gaze, a fost întocmit studiul de fezabilitate, iar proiectul este depus pe programul național Anghel Saligny. Acum, administrația publică locală din Runcu așteaptă să ajungă banii de la Guvern

 

Ștefan Khalil


La începutul acestui an, primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu, anunța că are în obiectiv realizarea a două mari investiții. Este vorba despre extinderea rețelei de gaze naturale și amenajarea a 400 de lămpi pe led în localitate. În ceea ce privește proiectul extinderii rețelei de gaze, a fost întocmit studiul de fezabilitate, iar proiectul este depus pe programul național Anghel Saligny. Acum, administrația publică locală din Runcu așteaptă să ajungă banii de la Guvern. În acest moment, în comuna Runcu, nu mai puțin de 60 de locuințe nu beneficiază de rețeaua pentru gaze naturale. Totodată, în ultimii ani s-au construit mai multe pensiuni în localitate, care au mare nevoie să fie racordate la gazele naturale, spune primarul Gheorghe Brebeanu. În ceea ce privește proiectul pentru cele 400 de lămpi pe bază de Led, care sunt foarte economice, au sosit banii de la Ministerul Energiei pentru instalarea lor.

„În ceea ce privește proiectul rețelei de gaze naturale, vrem să ne grăbim, pentru că reprezintă un obiectiv important pentru noi. Avem în jur la vreo 60 de locuințe, care nu au această utilitate și plus de asta, mai avem extins rețeaua și pentru pensiunile construite în zonă. Vin investitori la noi și trebuie să le asigurăm tot ce este necesar să-și dezvolte afacerile, pentru că este o chestiune câștigată și de noi. Vom face proiectul prin Anghel Saligny, deci totul ține de banii de la Guvern. O veste bună ar fi că prin Ministerul Energiei am obținut bani pentru 400 de lămpi pe bază de Led care sunt foarte economicoase”, a transmis primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor
„Românii, fanatici ai produselor din import”
Mega-proiectul european de apă din Dâmbovița
Parc modern construit pe un loc degradat
Întâlnirea de lucru a Camerelor de Comerț din Regiunea Sud- Muntenia
444 de locuri de muncă disponibile
Salariații QUADRA rămân în grevă
Pensionarii, îngrijorați înainte de venirea anotimpului rece
A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția DN 71 pe 4 benzi
"Modernizarea DJ 714 avansează rapid"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale