Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.01.2019 00:21

Început de an „furtunos” în administrația orașului-stațiune


A A

Primăria Pucioasa reduce salariile și vrea disponibilizări

Primăria Pucioasa reduce  salariile și vrea disponibilizări

* „Am datoria de a asigura un buget pentru investiții decent. Cu tot respectul pentru colegii mei, eu nu fac asistență socială, eu trebuie să fac treabă pentru oameni și eu nu negociez cu nimeni” * „Va intra imediat în vigoare diminuarea de salariu cu 10% pe care o vom vota săptămâna aceasta în Consiliul Local”

Violeta Stanciu

 


 

Interviu cu ing. Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

Rep.: La sfârșitul anului trecut vorbeați de o reducere a salariilor, la Primăria Pucioasa, începând cu 1 ianuarie 2019, dar acum sunt zvonuri și despre o restructurare de personal, este adevărat?

- Mai avem până la restructurarea de personal... Sunt foarte conștient că nu avem altă soluție pentru a supraviețui decât aceasta, împreună cu diminuarea a cel puțin 10% a salariilor.

Rep.: Ne puteți spune un procent al disponibilizărilor?

- Nu știm în procente, o să vedem cine poate să ducă și alte atribuții, cine nu-și face treaba, dar cu siguranță aici vom ajunge. Am datoria de a asigura un buget decent pentru investiții. Cu tot respectul pentru colegii mei, eu nu fac asistență socială, eu trebuie să fac treabă pentru oameni și eu nu negociez cu nimeni.

Rep.: Este o schemă de personal foarte încărcată la Primăria Pucioasa?

- Nu neapărat că este foarte încărcată, dar eu sunt foarte sigur că sunt oameni de care ne putem dispensa fără probleme. Sunt posturi care pot fi comasate și oamenii care rămân să primească mai multe atribuții.

Rep.: Restructurarea de personal se va produce din luna februarie?

- Cu siguranță, nu! Lucrurile trebuie făcute cu mare atenție pentru că nu vreau să nedreptățesc pe nimeni, nu vreau să fac niciun abuz, vreau să facem lucrurile cu cap. Va intra imediat în vigoare diminuarea de salariu cu 10% pe care o vom vota săptămâna aceasta în Consiliul Local. Deci, diminuarea de salariu se va produce cel mai probabil din ianuarie.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Societățile din Apărare nu au bugetele aprobate pe 2021
Alianța de guvernare PSD-PNL, sub lupa sindicală
Electrica a cerut falimentul COS Târgoviște
Fond suplimentat la CARP Omenia pentru ajutoarele de deces
"Administratorii speciali au stat pe munți de bani și nu și-au făcut datoria"
COS Târgoviște moare, Germania dă drumul la Termocentrale
Mircea Coșea (II) – Tot acest fast cu fondurile comunitare ne duce la ideea că România, în realitate, nu are niciun fel de capacitate internă de a se redresa
Mircea Coșea: "În toate țările, restricțiile au fost dublate de compensarea pierderilor. La noi lucrurile au stat total diferit"
"Ar fi ideal ca deșeurile să fie utilizate ca resursă"
Radioterapia, noutatea din Programul Național de Oncologie Terapie
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Avem „un guvern de largă concentrare democratică”...

...dacă n-ar fi să fiu acuzat de nostalgie comunistă pentru că, mă rog, așa s-a numit, și a rămas în istorie, guvernul dr. Petru Groza din 6 martie 1945, instalat la putere din vrerea „tătucului”, generalisim, Iosif Visarionovici Stalin. De astă dată, un guvern de coaliție, care cam aduce a unul „de largă concentrare democratică”, își va ocupa locurile în Palatul Victoria tot din vrerea cuiva, deci a... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale