Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.01.2019 00:21

Început de an „furtunos” în administrația orașului-stațiune


A A

Primăria Pucioasa reduce salariile și vrea disponibilizări

Primăria Pucioasa reduce  salariile și vrea disponibilizări

* „Am datoria de a asigura un buget pentru investiții decent. Cu tot respectul pentru colegii mei, eu nu fac asistență socială, eu trebuie să fac treabă pentru oameni și eu nu negociez cu nimeni” * „Va intra imediat în vigoare diminuarea de salariu cu 10% pe care o vom vota săptămâna aceasta în Consiliul Local”

Violeta Stanciu

 


 

Interviu cu ing. Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

Rep.: La sfârșitul anului trecut vorbeați de o reducere a salariilor, la Primăria Pucioasa, începând cu 1 ianuarie 2019, dar acum sunt zvonuri și despre o restructurare de personal, este adevărat?

- Mai avem până la restructurarea de personal... Sunt foarte conștient că nu avem altă soluție pentru a supraviețui decât aceasta, împreună cu diminuarea a cel puțin 10% a salariilor.

Rep.: Ne puteți spune un procent al disponibilizărilor?

- Nu știm în procente, o să vedem cine poate să ducă și alte atribuții, cine nu-și face treaba, dar cu siguranță aici vom ajunge. Am datoria de a asigura un buget decent pentru investiții. Cu tot respectul pentru colegii mei, eu nu fac asistență socială, eu trebuie să fac treabă pentru oameni și eu nu negociez cu nimeni.

Rep.: Este o schemă de personal foarte încărcată la Primăria Pucioasa?

- Nu neapărat că este foarte încărcată, dar eu sunt foarte sigur că sunt oameni de care ne putem dispensa fără probleme. Sunt posturi care pot fi comasate și oamenii care rămân să primească mai multe atribuții.

Rep.: Restructurarea de personal se va produce din luna februarie?

- Cu siguranță, nu! Lucrurile trebuie făcute cu mare atenție pentru că nu vreau să nedreptățesc pe nimeni, nu vreau să fac niciun abuz, vreau să facem lucrurile cu cap. Va intra imediat în vigoare diminuarea de salariu cu 10% pe care o vom vota săptămâna aceasta în Consiliul Local. Deci, diminuarea de salariu se va produce cel mai probabil din ianuarie.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Învățământul profesional, reînviat… teoretic
Primăria Târgoviște preia de la AITT transportul public
Sindicatul Automecanica pune "tunurile" pe conducere
Problemele din Apărare, pe masa noului ministru al Economiei
Sindicaliștii din Apărare, cu jalba-n proțap la Liviu Dragnea
Creșterea salariului minim, salutată de sindicate
Salariații din Apărare pregătesc proteste în stradă
Sindicatul polițiștilor, în conflict deschis cu M.A.I.
Bacalaureat cu incidente
Primari "la cuțite" cu DSVSA


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Balamucul sanitar roman

GEORGE COANDĂ


Din ce în ce mai des se aude întrebarea în spațiul public – îndreptățită, de altminteri – o întrebare năucitoare, și anume „în ce țară trăim?”, și care a devenit nu numai un laitmotiv al zilelor noastre, ci chiar ceva mai înspăimântător, pot spune, cu valoare de avertisment, neîncrederea disperată a românilor în propriul lor destin de azi și de... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale