Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.04.2015 00:25

Târgoviște - Pornind de la cazul Bulevardului Tudor Vladimirescu, unde asfaltul turnat a fost... găurit de muncitorii Distrigaz


A A

Primăria, în război cu societățile care sparg străzile

Primăria, în război cu societățile care sparg străzile
Administrația de la Târgoviște s-a trezit cu... gropile Distrigaz în asfaltul abia terminat

❚ Primarul interimar Cristian Stan a chemat Poliția Locală după ce Distrigaz s-a trezit că mai are de făcut lucrări în zona celor două sensuri giratorii, la intersecția Bulevardelor Tudor Vladimirescu cu Regele Carol I ❚ „Este infracțiune!”, a declarat edilul care a dat ordin ca furnizorul de utilități să repare ce a stricat, dar nu oricum, ci după un plan de reparații întocmit de dirigintele de șantier ❚ Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe care s-au turnat trei straturi de asfalt în cadrul proiectului european de la Târgoviște, a fost spart fără ca Distrigaz să aibă autorizație de la primărie, dar cu justificarea că... acum au avut bani de investiții

ANA MARIA POPESCU

 


 

Primarul interimar al municipiului Târgoviște amenință cu sancțiuni și dosare penale furnizorii de utilități care sparg asfaltul pentru efectuarea diverselor lucrări, fără să aibă autorizație din partea administrației locale. Revoltat de faptul că furnizorul de gaze naturale din municipiu și-a permis să spargă asfaltul de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, realizat recent pe fonduri europene, fără permisiunea Primăriei și fără să aibă o justificare serioasă, primarul Cristian Stan a decis să ia măsuri.

Avaria care... nu era avarie

Astfel, edilul municipiului a mers la fața locului, a chemat Poliția Locală și a cerut să fie luate măsurile legale care se impun pentru o asemenea infracțiune. Cristian Stan a declarat pe acest subiect:

„Am constatat cu surprindere că un anumit furnizor de utilități s-a trezit să spargă asfaltul de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona dintre cele două sensuri giratorii, fără a avea niciun fel de autorizație de la Primăria municipiului Târgoviște. Este vorba despre Distrigaz, care a tăiat în două locuri asfaltul. Am trimis reprezentanți ai Primăriei la fața locului, dar nu a venit nimeni din partea furnizorului. M-am dus eu și, abia după o oră și jumătate de așteptare, a catadicsit să apară cineva. Au încercat inițial să-mi spună că e vorba despre o avarie, dar până la urmă au recunoscut că nu este vorba de niciun fel de avarie și că pur și simplu, fără niciun fel de justificare, s-au apucat să facă două găuri imense în Bulevardul asfaltat la trei straturi, pentru că acum au primit banii de investiții. Am chemat Poliția Locală să facă toate demersurile legale în vederea evitării unor asemenea situații pe viitor. Este infracțiune”, a precizat primarul interimar de la Târgoviște.

„Intervențiile fără autorizații pe drumurile publice și trotuare reprezintă infracțiuni”

În consecință, furnizorul de gaze naturale, care s-a „trezit” abia acum că are ceva bani pentru investiții, este obligat să repare asfaltul stricat, dar nu oricum, ci după un plan de reparații întocmit de dirigintele de șantier.

„Vreau să anunț toți furnizorii de utilități care își desfășoară activitatea la nivelul municipiului Târgoviște că intervențiile fără autorizații pe drumurile publice și trotuare reprezintă infracțiuni. Poliția Locală probabil va sesiza Parchetul. Găurile vor fi acoperite de societatea care a spart, dar o să cer dirigintelui de șantier de pe zona respectivă să le dea o metodologie de reparație, astfel încât să nu fie probleme. Acolo este o investiție cu finanțare europeană”, a transmis edilul de la Târgoviște furnizorilor de utilități.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de targovisteanul la 23.04.2015 09:32

primaria sa fie extrem de dura atat cu cei care-si permit sa sparga strazile cat si cu ploitia comunitara care se lafaie in masini si freaca menta,,acolo indiferent de plomba asfaltul se va lasa ,,,adica nu putem sa avem si noi o treaba bine facuta si colac peste pupaza vrem sa punem taxa de centru...mai nene astia sunt sanatosi la cap .pai sa ne plateasca si ei reparatiile la masini datorate starii deplorabile a drumurilor din Targoviste!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu
Norvegia, promovată la Târgoviște
Vot european la 16 ani
PSD Dâmbovița anunță lista candidaților pentru alegerile locale
Sinaxă monahală la Arhiepiscopia Târgoviște
Detectoare de fum montate de pompieri în locuințe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale