Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.01.2023 00:12

În anul 2023,


A A

Primăria Dobra are obiective mari

Primăria Dobra are obiective mari

Deși se anunță un an dificil din punct de vedere financiar, lista de investiții a administrației publice locale din Doba este lungă. Primarul Daniel Nica a făcut trecerea în revistă a proiectelor care vor fi derulate în 2023, aceste fiind  pentru infrastructura educațională, sportivă și rutieră. Fondurile atrase vor fi principala sursă de finanțare pentru investițiile care vor fi demarate în acest an. Totodată, edilul șef, Daniel Nica, a precizat că proiectele care au fost începute vor fi duse la bun sfârșit, cum este investiția „Asigurarea scurgerii apelor în satul Dobra și Satul Mărcești”, pe care conducerea Primăriei preconizează că o va finaliza anul acesta.

Proiectul amintit este derulat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL). Tot prin PJDL a fost finalizată investiția terenului multi-sport din satul Dobra, iar acum este în curs de execuție un al doilea teren de sport, potrivit primarului Daniel Nica. Acesta a mai vorbit și despre alte proiecte care vor debuta în perioada următoare prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) și Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Anul 2023 se anunță un an greu, dar încercăm și vom face tot posibilul să trecem cu bine. După cum știți cheltuielile cu funcționarea administrație locale au crescut din cauza tuturor creșterilor de preturi la utilități și alte materiale necesare funcționarii, însă noi ne dam toată silința de a duce la bun sfârșit proiecte care deja  sunt în derulare, chiar în perioada de construcție-montaj cum ar fi «Asigurarea scurgerii apelor în satul Dobra și satul Mărcești» pe care le finalizam anul acesta, proiect derulat prin programul Județean de Dezvoltare Locală. Vom continua cu un nou proiect pentru următoarele străzi ale comunei până ce va fi modernizată întreaga rețea de șanțuri a ambelor sate ale comunei noastre. Vom mai demara lucrări importante pentru reabilitarea unităților de învățământ prin AFM și PNRR”, a transmis Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

Totodată, primarul comunei Dobra a amintit și despre proiectul rețelei de gaze naturale, precizând că va fi căutată altă sursă de finanțare, deoarece proiectul în asociere cu celelalte localități nu are șanse să prindă fonduri.

„Pentru introducerea de gaze, vom caută o alta modalitate de finanțare deoarece prin asocierea celor patru  comune, realizată anterior, nu avem șanse și vom vedea ce alte nevoi mai are comunitatea noastră. Va trebui să venim cu cofinanțări pe toate aceste proiecte, însă bugetul nu ne prea ajută, de aceea va trebui să găsim soluții altfel pierdem proiecte importante pentru  comunitate”, a mai declarat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale