Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.07.2021 00:18

Vicepreședintele PNL Dâmbovița, edilul Teodora Anghelescu, îi dă dreptate președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan!


A A

Primar PNL: "Domnul premier Cîțu consideră că, din bugetul țării, poate cumpăra voturi și nu este corect"

Primar PNL:

❚ „Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care șomăm” ❚ „Dacă dumnealui are performanțele despre care se vorbește, că ar fi cea mai mare creștere economică, unde este aceasta, pentru că la noi nu se vede, la primari”

 

VIOLETA STANCIU


PNL Dâmbovița... pe aceeași lungime de undă cu PSD Dâmbovița! Primarul comunei Bezdead, Teodora Anghelescu, vicepreședinte al PNL Dâmbovița îi dă dreptate președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu ștefan. Edilul liberal a confirmat, la scenă deschisă, la ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmbovița de sâmbătă, 24 iulie 2021, ceea ce a spus și președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu ștefan în urmă cu câteva zile și anume că premierul României se folosește de banii țării pentru a cumpăra voturi în partid, pentru a câștiga funcția de președinte al PNL la congresul din luna septembrie. De asemenea, Teodora Anghelescu îl acuză pe premier că face diferențe între județe, atunci când împarte banii țării, un exemplu elocvent în acest sens fiind chiar fondurile pentru calamități, iar despre creșterea economică invocată de primul ministru, primarul de la Bezdead spune că aceasta nu se vede... în teritoriu. Ba dimpotrivă, Ministerul Dezvoltării le-a trimis „epistole” primarilor în care le-a spus că nu mai sunt bani. „Domnul premier Cîțu consideră că, din bugetul țării, poate cumpăra voturi și nu este corect. Suntem primari care avem lucruri de făcut în comunitate și am adus voturi... Nu este frumos să se facă diferențe. Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care șomăm. Dacă dumnealui are performanțele despre care se vorbește, că ar fi cea mai mare creștere economică, unde este aceasta, pentru că la noi nu se vede, la primari. Este primul an în care șomăm și nu se întrevede nicio linie de finanțare, nu avem de ce să ne apucăm. Ministerul Dezvoltării ne-a trimis adresă că nu mai are bani. În felul acesta nu consider că are vreun atu în plus”, a declarat Teodora Anghelescu la conferința de alegeri a PNL Dâmbovița. Aceasta a candidat la funcția de vicepreședinte al organizației PNL Dâmbovița afirmându-și public susținerea pentru Ludovic Orban la președinția partidului. Comitetul de Coordonare Județean al PNL Dâmbovița s-a reunit în ședință de alegeri pentru a stabili componența Biroului Politic Județean, la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor. În urma votului, componența Biroului este formată din Virgil Guran, președinte; Gabriel Plăiașu, primvicepreședinte; Aurelian Popa, primvicepre ședinte și 11 vicepreședinți, printre aceștia aflându-se Daniel Lucian Andrei, Adrian Mocanu, Silviu Grigorescu, Gabriel Grozavu, Teodora Anghelescu, Grigore Gheorghe, Sorin Ion, Lavinia Ionescu. La ședință au participat 289 de delegați.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor
„Klaus Iohannis va lua o funcție la nivelul UE, nu la NATO”
Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos
Rolul primăriilor în colectarea noii taxe de salubritate trebuie regândit
6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mulțumim, Europa!

George Coandă


Uite că o trăirăm / văzurăm și p-asta! Și chiar dacă europarlamentarul Eugen Tomac nu prea ne-a interesat, ei bine, de data asta, pentru că el a avut inspirația să bage în discuție în Parlamentul European chestiunea spinoasă a Tezaurului României, depus în beciurile Kremlinului în anii primului Război Mondial ca să nu-l prăduiască cel de-al doilea Reich german. Inamicul ne... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale