Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.03.2023 00:20

Editorial


A A

Președintele României trimis la… psihoterapie

Președintele României trimis la… psihoterapie

Dacă am mai spus-o cândva ierte-mi-se dacă mă repet: nu-mi place Klaus Werner Iohannis. Asta e. Omul de pe Cibin n-a reușit în aproape un deceniu de președinție la Cotroceni să facă ceva de doftă în așa fel încât românii să nu-l uite când ne va spune pa. Herr Klaus n-a înțeles în toți acești ani că românii ar fi vrut să vadă în Domnia sa un alt Carol I, neamț și el, ziditorul României moderne.

Deh, asta n-a fost să fie. N-am avut noroc. Ce vreți, ghinion! De altminteri, nici herr n-a prea simțit nevoia măcar să-l fi imitat pe consângeanul său regal. Și cu toate astea, din respect pentru funcția supremă în stat pe care prin votul românilor o deține, mă văd nevoit să-i țin parte când niște disperați politic, și care îl urăsc de moarte că nu a mai vrut să-i țină cocoțați la guvernare, și am numit eșuata SUR, s-au azvârlit ca loviți de streche împotriva președintelui României.

Îmi vor motiva unii că, pardon, atacul s-a dat la omul Klaus Werner Iohannis. Este o speculație de doi bani găuriți. Pentru că doar pentru cei loviți de orbul găinilor poate ține păcăleala. Lovești în om, lovești, volens-nolens, și în funcție. Lovești, deci, în omul care deține funcția. Și când, așa cum au făcut-o zărghiții din USR, îl trimiți pe Klaus Werner Iohannis să se caute la… psihoterapeut, pentru că n-ar mai fi stăpân pe mintea lui, și pe cale de consecință, pe propriile acțiuni, înseamnă, tot volens-nolens, că funcția supremă în stat suferă de o proastă imagine, inculcându-se, astfel, în mentalul colectiv ideea că această funcție a decăzut din importanță.

Cum nici eșuata USR nu este de capul ei, fiind o oficină, te întrebi cum are interesul să lovească în România trimițându-i președintele la… psihoterapie. Cam știm cine, adică cineva care ar vrea să-i ia României toate bogățiile sale naturale. Și simțind că președintele este slab, cu atât mai mult se vor opinti să-l demonizeze, și să-l sperie (poate și cu șantajul) ca să închidă ochii la jaful României. Și, ca să spunem adevărul pe șleau: herr K.W.I. și-a cam căutat-o de bună voie și nesilit de nimeni.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI
Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă
O grevă care anunță marea furtună românească
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Demență neomarxistă infantilă
Mecanism european 2024Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale