Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.06.2018 00:17

VOX POPULI


A A

"Președintele nu poate fi suspendat așa ușor"


❚ Reporterii cotidianului „Jurnal de Dâmbovița” au ținut să afle și părerea dâmbovițenilor în legătură cu posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să fie suspendat din funcție în caz că nu va aplica decizia Curții Constituționale de revocare a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi

CORVIN DUMITRICĂ


● Cred că imaginația unora s-a dus prea departe. Nu putem să suspendăm președintele doar pentru că așa vor unii. Este exclusă această variantă. ● Președintele este ales de popor și nu poate să fie suspendat cu atât ușurință. Nu o să se întâmple acest lucru. Din păcate, sunt mulți care ar vrea să facă acest lucru și să-și pună în această funcție un om care să poată să fie controlat, dar nu o să se întâmple așa ceva. ● Eu nu cred că se va ajunge aici. Până la urmă să plece și doamna Codruța Kovesi și să vină altcineva, să nu mai existe atâtea discuții și suspiciuni. ● Să se respecte legea. Legea este făcută să se respecte dar, din păcate, la noi, legea este din ce în ce mai puțin respectată. ● Pe mine chiar nu mă interesează cine pe cine suspendă. Important este ca lucrurile să meargă bine, iar noi să nu avem de suferit ● Este corupție prea mare și se vrea preluarea puterii de către unii care acum nu prea mai pot face ce vor. ● Nu cred că o să fie posibil așa ceva. Nu fac politică și nu mă interesează, dar eu cred că președintele nu poate să fie revocat decât de către popor. Poporul l-a ales și poporul este cel care îl poate schimba. Timpul trece destul de repede și mai este puțin până la alegeri. Eu cred că trebuie să avem răbdare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente
Dâmbovițenii, îngrijorați de creșterea prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale