Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2022 00:19

În Dâmbovița, lucrările de infrastructură, pe un butoi cu pulbere


A A

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, supărat pe firmele de construcții neserioase

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, supărat pe firmele de construcții neserioase

*„Voi fi primul președinte din istoria județului Dâmbovița care va acorda, conform Legii achizițiilor publice, certificat negativ de a participa la licitații în județul nostru” *„Voi pune aceste firme pe site-ul Consiliului Județean Dâmbovița și voi spune foarte clar, cu nume și prenume, că sunt firme neserioase”

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan declară război constructorilor neserioși care blochează proiectele importante ale județului! Sunt vizate firmele de construcții  din afara județului care și-au făcut un prost obicei din a se contesta una pe alta și a ține astfel pe loc investițiile din Dâmbovița. Un exemplu elocvent în acest sens este  chiar drumul județean de la Bolboci, unde constructorul, după patru contestații pierdute, a ales calea Instanței de Judecată pentru a mai trage de timp. Mai mult de atât, Corneliu Ștefan este hotătât să acorde acestor firme...  certificate de bună purtare. În acest sens, Consiliul Județean Dâmbovița va acorda certificate negative acestor agenți economici pentru a nu mai putea să participe la licitații în județ.    

„Voi declara război tuturor constructorilor neserioși”

„Legat de drumul județean din munte, am o mare supărare pe anumiți constructori… Vreau să spun foarte clar că voi declara război tuturor constructorilor neserioși pentru județul nostru. Nu mă interesează pe mine ce lucrează în alte județe, dar sunt constructori care vin în județul nostru, nu sunt din județul Dâmbovița, și care efectiv vor să blocheze proiectele noastre, ale județului nostru. Vă dau un exemplu, drumul județean pe partea stângă a lacului Bolboci, cum urci în stațiunea turistică, 5,5 km, anul trecut am alocat suma de 9 milioane lei, a fost un constructor care a contestat de 4 ori această licitație.

De 4 ori s-a contestat locul 1 cu locul 2 și, mai mult decât atât, după ce a pierdut la CNSC ultima dată, a patra oară, a dat în judecată Consiliul Județean... Voi analiza foarte bine Legea achizițiilor publice și voi fi primul președinte de Consiliu Județean care voi da certificat pentru firmele care sunt neserioase în județul Dâmbovița... certificat ca să nu mai poată să participe la licitație. Și voi pune aceste firme pe site-ul Consiliului Județean Dâmbovița și voi spune foarte clar, cu nume și prenume, că sunt firme neserioase. Și voi angaja și la nivelul Consiliului Județean un expert ca să vedem și noi ce lucrări au făcut aceștia în județ, dacă tot ei ne contestă drumurile noastre.

Voi merge și voi face expertize pe aceste drumuri pe care le-au făcut ei în anumite localități, drumuri comunale, drumuri județene... Voi spune cu nume și prenume. Voi fi primul președinte din istoria județului Dâmbovița care va acorda, conform Legii achizițiilor publice, certificat negativ de a participa la licitații în județul nostru. Ăștia sunt reclamagii de meserie. Sunt oameni care vor doar să pună frână județului Dâmbovița, la dezvoltarea proiectelor pe care le avem... Și sunt ajutați, repet, de oameni din județul Dâmbovița”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caravana Educației a ajuns și în Dâmbovița!
Campanie de informare cu și despre produse românești
Atelier al tinerilor PNL
Plata șomajului tehnic, aprobată de Ministrul muncii
Ședință de Colegiu Prefectural cu proiecte în rafală
Primăria Târgoviște a demarat proiectul de digitalizare
„României nu-i face bine războiul româno-român”
„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”
„ICR nu trebuie să fie apanajul unui partid”
Tur de forță prin fabricile de tehnică militară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale