Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.06.2022 00:14

Pentru asigurarea independenței energetice a primăriei, a școlilor și unităților subordonate,


A A

Preocupări pentru extinderea Parcului fotovoltaic de la Potlogi!

Preocupări pentru extinderea Parcului fotovoltaic  de la Potlogi!

*,,Independența energetică a Primăriei Potlogi ar fi asigurată 60 % din parcul fotovoltaic  actual, dar vom mări parcul cu încă 50 kwați și ne vom duce la 100%’’

 

După ce va fi pus în funcțiune, pentru că momentan se așteaptă o aprobare de conectare de la Electrica, parcul  fotovoltaic  din comuna Potlogi va putea să asigure până la 60% din necesarul de energie al unității administrativ teritoriale! Pentru a asigura în totalitate independența energetică a localității, primarul  Nicolae Catrina ne-a declarat că intenționează să mărească parcul fotovoltaic din comună cu încă 50 kwați. În acest fel  necesarul de energie ar putea fi acoperit 100%, iar de surplusul de energie ar putea beneficia unitățile de învățământ și instituțiile subordonate primăriei.

,,Independența energetică a Primăriei Potlogi ar fi asigurată 60 % din parcul fotovoltaic  actual, dar vom mări parcul cu încă 50 kwați și ne vom duce la 100%’’, a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

De la acesta am aflat că, într-adevăr, costurile UAT Potlogi au crescut destul de mult atât la energie cât și la gaze, pentru că localitatea dispune de gaze naturale, iar cetățenii, în marea lor majoritate, se încălzesc iarna pe gaze. O preocupare majoră a edilului Nicolae Catrina este extinderea rețelei de canalizare în toată comuna, pentru că în prezent doar satul Potlogi beneficiază de această utilitate.

,,Canalizare există numai în satul Potlogi, dar am depus pe Programul Anghel Saligni proiectul de extinderea a canalizării și pentru celelalte sate’’, a menționat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Terenurile agricole, valorificate la maxim
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Schimb de experiență româno-americană la Jandarmeria Dâmbovița
Se lucrează la extinderea primăriei
Liderul SNPPC Dâmbovița cere ca polițiștii să testeze noua uniformă
Criză de medici la Ambulanța Dâmbovița
Polițiștii de la prevenire, alături de vizitatorii de la Curtea Domnească
Prevalență de 2,6% la virusurile hepatitice B și C în județul DÂMBOVIȚA!
Canicula pune pe jar Inspecția Muncii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)

GEORGE COANDĂ


Și au trecut trei luni din halucinantul război al lui Putin în Ucraina. În tot acest timp al groazei, românii, că doar nebunia lovește cu rachetele iadului chiar în pragul de la Răsărit – nu este o figură de stil – al României, au stat și stau cu sufletul la gură. Din păcate, armata ucraineană, după câteva contraofensive de etapă, în unele locuri... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale