Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.08.2017 00:21


A A

Premii pentru elevii de 10 ai municipiului Târgoviște

Premii pentru elevii de 10 ai municipiului Târgoviște
Primăria și Consiliul Local Târgoviște a premiat elevii de 10 ai municipiului

❚ Șase elevi de la școlile și colegiile naționale din municipiu, care au obținut punctajul maxim la cele mai importante examene din viața lor, au primit flori și recompense materiale în cadrul ultimei ședințe a CLM Târgoviște ❚ Elevii premiați sunt: Avram Ștefania, Niculae Bianca Maria, Pințoiu Cristiana Cosmina, Zepiși Andrei Laurențiu, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, și Borcea Rareș Ioan, Grigore Beatrice Maria, care au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat

ANA MARIA POPESCU

 


 

Primăria și Consiliul Local Târgoviște a premiat elevii de 10 ai municipiului reședință de județ! Elevii care au obținut nota maximă la examene, atât la Evaluare Națională, cât și la Bacalaureat au fost recompensați de administrația publică locală în ultima ședință de Consiliul Local Municipal. Șase elevi de la școlile și colegiile naționale din municipiu, care au obținut punctajul maxim la cele mai importante examene din viața lor, au primit flori și recompense materiale din partea primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Aceasta este doar una dintre acțiunile de stimulare și promovare a performanțelor școlare în rândul elevilor din învățământul târgoviștean, administrația publică locală organizând anual evenimente în cadrul cărora tinerii cu rezultate deosebite la învățătură, respectiv la olimpiade, examene de maturitate și nu numai, sunt recompensați pentru munca lor și pentru prestigiul pe care îl aduc municipiului reședință de județ.

„Ca în fiecare an, în această perioadă, în Consiliul Local, există un proiect de hotărâre care ne onorează pe noi ca reprezentanți ai administrației publice locale târgoviștene. Este vorba despre un proiect de hotărâre prin care se premiază performanța școlară la nivelul municipiului Târgoviște. Și în acest an municipiul, la nivel educațional, înregistrează rezultate deosebite. După Gala performanței în educație, când am premiat câștigătorii premiilor la olimpiadele naționale, iată că acum este rândul celor care au obținut media 10 la examenul de evaluare națională și respectiv la examenul de Bacalaureat. Sunt niște copii deosebiți, care fac cinste municipiului Târgoviște. Îi felicit în nume personal și în numele administrației publice locale târgoviștene”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Elevii premiați sunt: Avram Ștefania - Școala Gimnazială „Coresi”, Niculae Bianca Maria - Școala Gimnazială „Matei Basarab”, Pințoiu Cristiana Cosmina - Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, Zepiși Andrei Laurențiu - Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu”, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Borcea Rareș Ioan - Colegiul Național „Constantin Carabella”, Grigore Beatrice Maria - Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” – cu nota maximă la examenul de Bacalaureat. Elevii care au obținut nota 10 la exemenul de bacalaureat au fost felicitați zilele trecute și de deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalități istorice
Ecouri după concertul "Romanțele Dorului"
Romanțele dorului au cucerit Sala Radio
Succes pentru programele ERASMUS în Dâmbovița
Sprijin pentru Căminul de bătrâni de la Pătroaia
Elevii cu performanțe deosebite scapă de Evaluarea Națională
Liceele cu zero la Bac merg spre învățământul profesional
28 de unități de învățământ beneficiază de programul "Masă Sănătoasă"
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale