Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.09.2022 00:19

Eveniment devenit o tradițe a orașului!


A A

Premierea cuplurilor de aur la Târgoviște

Premierea cuplurilor de aur la Târgoviște

*37 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate de „Zilele Cetății” Târgoviște 2022! *„Este un moment în care dorim să ne arătăm prețuirea față de dumneavoastră, pentru că ați știut să faceți față provocărilor vieții împreună”, le-a transmis primarul Daniel Cristian Stan

 

Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a fost și în acest an evenimentul emblematic  al „Zilelor Cetății” Târgoviște! 37 de cupluri din municipiul Târgoviște, care au rezistat împreună, la bine și la rău, mai bine de o jumătate de secol prinși în taina sfântă a căsătoriei, au fost premiate de conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște în cadrul unei  festivității minunate care a avut loc în cochetul foaier al Cinematografului „Independența” din Târgoviște!

Evenimentul a devenit deja o tradiție a Zilelor Cetății pentru că are loc în fiecare an, la început de toamnă. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și administratorul public Gabriel Boriga au petrecut clipe frumoase alături de seniorii orașului care, la provocarea edilului, au dezvăluit câteva dintre ingredientele unei căsnicii reușite, de o jumătate de secol. Dragostea, înțelegerea, iubirea, tenacitatea, toleranța… sunt cuvintele rostite, pe mai multe voci, de înțelepții Târgoviștei.

„După cum bine știți, an de an, unul dintre evenimentele la care noi ținem foarte mult este premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Este un moment în care dorim să ne arătăm prețuirea față de dumneavoastră, pentru că ați știut să faceți față provocărilor vieții împreună. Sunt convins că în atât de mult timp ați avut parte de multe provocări. Sunteți un exemplu pentru noi și de aceea vrem să vă oferim un buchet de flori în cadrul evenimentelor care țin de sărbătoarea municipiului Târgoviște. Și, dacă doriți, să ciocnim un pahar de șampanie, și să ne povestiți și nouă care este secretul unei relații atât de îndelungate”, a  transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

La final, cele 37 de cupluri au primit diplome de onoare, un frumos buchet de flori, dar și un cadou din partea autorităților locale. Primarul Târgoviștei, Daniel Cristan Stan, viceprimarii și administratorul public  au ciocnit un pahar de șampanie cu sărbătoriții orașului.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale