Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2014 00:16

La Centrul de la Ochiuri


A A

Premieră: antrenamente comune jandarmi-polițiști

Premieră: antrenamente comune jandarmi-polițiști
Septembrie în forță: cursuri speciale de pregatire la Centrul de la Ochiuri

❚ Ieri au debutat stagiile de formare a monitorilor și instructorilor și antrenamentele speciale ale ofițerilor și subofițerilor MAI pentru zona de operații Afganistan


Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri desfășoară, începând cu data de 15 septembrie 2014, trei stagii de pregătire cu ofițerii și subofițerii din unitățile de jandarmi operative.

Stagiile de formare a monitorilor, respectiv instructorilor de intervenție profesională au devenit deja un reper important al centrului, speciali știi noștri urmând să breveteze, la terminarea stagiilor, în funcție de competențe, 55 de monitori și instructori.

Un alt reper consacrat în pregătirea profesională a jandarmilor îl constituie antrenamentul specific al personalului M.A.I. care participă la misiuni internaționale. Astfel, în perioada 15-26 septembrie a.c., se va desfășura „Cursul special pentru zona de operații Afganistan”.

 

 

În premieră, alături de ofițerii și subofițerii jandarmi se vor pregăti și cadre din Poliția Română. Profesionalismul cadrelor și baza de pregătire competitivă la nivel național și mondial au oferit din nou oportunitatea desfășurării în zilele de 15 și 16 septembrie a Cursului Superior Internațional.

Doisprezece ofițeri din România, Franța, Republica Moldova, Ucraina, Madagascar, Albania, Maroc, Algeria și Iordania, sub îndrumarea instructorilor din centru, vor parcurge pistele de antrenament în domeniul intervenției profesionale și vor desfă- șura exerciții și tactici complexe de antrenament specifice Jandarmeriei Române.

 

Compartiment informare și relații publice

Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță
Balerinele din Dâmbovița au strălucit la Concursul Național „Lebăda de Cristal” 2024
La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale