Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.06.2022 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Prea multe găști la Chindia

Prea multe găști la Chindia

COSTIN MIHAI


 

Chiar dacă nu se bucură de prea multă simpatie din partea suporterilor, Marcel Ghergu are meritele lui pentru promovarea Chindiei în Liga 1 și pentru cei 4 ani petrecuți la acest nivel. Ieșit din fenomen foarte mulți ani, omul s-a readaptat din mers noilor standarde, a reușit să mențină clubul într-un echilibru financiar și a gestionat abil relația cu acționarii.

 

Da, Ghergu este un tip abil, unii îi spun șiret, altfel nu ar fi rezistat 8 ani la conducerea Chindiei. Un bun cunoscător al regulamentelor, pe care le-a citit cu atenție pe vremea când a început ca delegat la clubul târgoviștean, i-a fost mai ușor să-și dezvolte strategia managerială. Ceva s-a stricat și în această lojă în ultimele luni, luni infernale, care l-au uzat foarte tare pe președinte. După barajul cu Chiajna a vrut să se plece, încărcătura emoțională a fost aproape să-l doboare. A lăsat, totuși, garda prea jos, iar pe ușa clubului intră și ies mulți neaveniți. Trist e că s-a înconjurat de găști, să nu le spun grupări sau clanuri sportive, care au făcut prăpăd pe unde au trecut.

 

Acum s-au aciuiat la Chindia, să roadă din ciolan, în timp ce jucătorii reclamă că-s neplătiți de trei luni. Nu mă miră, văzând ce oameni se perindă prin club. După gruparea ,,CSM Dikeoulakos”, care a pus pe butuci o echipă de baschet de nivel mare, s-a infiltrat aici și ,,Clanul Deghizaților”. Deghizații, a se înțelege indivizi despre care Departamentul de Integritate și Antifraudă al FRF a concluzionat că au arbitrat meciuri trucate în scopul obținerii de profituri ilicite din activități de pariere, conform evaluării UEFA – Betting Fraud Detection System.

 

Nea Marcel, te expui prea mult! Expui și clubul... Ți-o spune un prieten. Și ar mai fi una, spusă tot din suflet. Nu era mai bine să te retragi elegant? Ai luat echipa din Liga a 3-a și ai dus-o și ai menținut-o în primul eșalon. Ți-ai făcut treaba. Sincer, se mai merită?

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Roberto Ziduri vrea revanșa
Chindia pregătește noul sezon
David Neacșu, argint la 100 m liber
Voința Adânca rămâne în Liga a 5-a
Lupta continuă
Și arbitrii joacă fotbal
Chindia, în cantonament la Brașov


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)

GEORGE COANDĂ


Și au trecut trei luni din halucinantul război al lui Putin în Ucraina. În tot acest timp al groazei, românii, că doar nebunia lovește cu rachetele iadului chiar în pragul de la Răsărit – nu este o figură de stil – al României, au stat și stau cu sufletul la gură. Din păcate, armata ucraineană, după câteva contraofensive de etapă, în unele locuri... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale