Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.08.2022 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Prea multă tăcere

Prea multă tăcere

COSMIN SAVA


 

 

Am observat un lucru interesant în sportul dâmbovițean, mai ales în fotbal. În momentele grele, oamenii din conducerea echipelor dispar din peisaj, nu oferă explicații, ci îi lasă pe antrenori și jucători să iasă în fața suporterilor, pentru a transmite ce merge greșit. În schimb, în momente bune, după rezultate importante sau după îndeplinirea obiectivelor, aceștia apar din nou, pentru a descrie modalitatea prin care au reușit să salveze corabia de la scufundare. Consider că în momentele grele e nevoie de o persoană puternică, care să îi unească pe toți ceilalți în jurul său și să scoată echipa din groapa în care au băgat-o. De curajoși care apar după război, ne-am săturat. Chindia traversează cea mai proastă perioadă din ultimii ani. S-a salvat cu mare dificultate de la retrogradare, iar începutul de sezon este groaznic, cu doar două puncte obținute în cinci etape! Știm, există scuze destule, programul a fost dificil, lipsa unui stadion propriu, a fost prea cald afară sau ghinionul a fost decisiv, însă toată lumea ar trebui să-și asume că acest club nu merge în direcția potrivită. Cu lipsurile evidente din lot ce facem? Nu mai merge placa din ultima perioadă, că urmează să apară întăriri. Formația târgovișteană a rămas fără cei mai valoroși jucători și nu a adus înlocuitori pe măsură, cum ne putem aștepta să se schimbe ceva în perioada următoare? Nimeni nu oferă explicații, nimeni nu răspunde pentru ce se întâmplă la club, iar Chindia se duce din ce în ce mai jos. Mihalcea a transmis că a fost atras de proiectul de la Târgoviște, oare se aștepta să rămână fără  jucători importanți încă din startul stagiunii și să nu aibă variante pe banca de rezerve? Situația este una complicată, iar cineva trebuie să ofere explicații și să vină cu soluții, până nu e prea târziu. Să nu ne gândim că suntem încă la începutul sezonului, pentru că fiecare punct pus în joc contează, iar Chindia nu a adunat mai nimic până acum. Nu mai suntem în situația din stagiunea precedentă, când Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș erau retrogradate cu mult timp înainte de finalul campionatului, acum toate echipe vor lupta cu șanse egale, până în ultima etapă. Chindia arată rău și chiar dacă vor mai ajunge jucători sub comanda lui Mihalcea, îmi este greu să cred că aceștia se vor adapta rapid și vor putea avea un impact pozitiv asupra jocului, într-o perioadă scurtă de timp. E prea multă tăcere în jurul clubului târgoviștean, să nu cumva să fie liniștea dinaintea furtunii.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult
Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Toni Petrea a preluat Chindia
6 oferte depuse pentru construirea noului stadion
Mihalcea a cedat! Cam târziu...
Succesul care nu mai vine


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale