Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2014 18:30

Live Blog :: S-a decis. Flacăra - Aninoasa 3 - 0 la masa verde


A A

Povestea de astăzi, completă în ziarul de vineri

Povestea de astăzi, completă în ziarul de vineri

UPDATE FINAL: "Live Blog"-ul a ajuns la final. A fost o zi plină, în care informațiile au curs pe bandă rulantă.

În ziarul de vineri, veți avea pregătită o ediție specială, în cadrul căreia veți putea parcurge tabloul complet al celui mai interesant caz din această vară în Liga a IV-a. Tot de aici veți putea afla ce le-a lipsit celor din Aninoasa pentru a câștiga cazul!

 

 


 

UPDATE 18.05: Se pare că declarația oferită de Gâlmencea a fost la supărare.

Atât Constantin Maricescu, cât și Vasile Holban au infirmat că l-au dat afară pe antrenorul de la Aninoasa.

Constantin Maricescu: „Nu, nu este adevărat că l-am demis pe Gâlmencea. Dacă ar veni cu o demisie, eu nu pot să mă opun dacă nu ar mai vrea să continue la Aninoasa. Atunci, ar fi ceva unilateral”.

Vasile Holban: „Eu știu că a rămas antrenor și după ședința Consiliului de Administrație"

 

 


 

UPDATE 17.35: Cel mai afectat după decizia CCD este Remus Gâlmencea.

Acesta ne-a oferit o declarație plină de mister: "De ce mă sunați pe mine? Cine sunt eu să mă sunați? Eu nu mai sunt antrenorul Aninoasei! Cum, nu știați? Păi nu le știați voi pe toate?"

Primarul Constantin Maricescu nu a mai putut fi contactat telefonic, astfel că toată lumea așteaptă antrenamentul programat de la ora 18.00, pentru a afla cu adevărat dacă Remus Gâlmencea mai este sau nu antrenorul echipei.

 

 


 

UPDATE 17.25: Au apărut și primele reacții din tabăra celor de la Flacăra Moreni.

Câștigătoare la masa verde, se poate spune că Flacăra a început cu "dreptul" nou campionat.

Iată ce au declarat doi dintre artizanii proiectului de la Moreni.

Gabriel Paraschiv: „Mă bucur tare mult, că în sfârșit înțeleg că trebuie să intrăm în normalitate"

Constantin Dinu: "Atenție, se știa de luni că nu o să se prezinte la meci. Partea asta cu autobuzul în pană a fost o farsă de prost gust. Încă o dată, regret că mi-au stricat golaverajul”

 

 


 

UPDATE 16.55: Vasile Stroe, președintele CCD a fost primul care a comentat decizia.

Morenar la origine, acesta a oferit explicațiile și motivațiile!

"3-0, conform articolului 14 din ROAF-ul nou. Documentația prezentată e incompletă. Am aplicat și o penalitate de 100 lei, iar la următoarea neprezentare echipa din Aninoasa va fi exclusă din campionat", ne-a declarat în exclusivitate Vasile Stroe

În numerele viitoare ale cotidianului "Jurnal de Dâmbovița", veți putea parcurge un interviu amplu cu Vasile Stroe.

 


 

UPDATE 16.35: Am aflat scorul cu care Flacăra a câștigat la comisii.

Față de cum era normal, membrii comisiei au decis ca la această ședință să-și exercite dreptul de vot și secretarul Gigi Ionescu. În cele din urmă, scorul a fost 4 - 1.

Rămâi pe site: urmează declarația zilei, care vine de la președintele CCD, Vasile Stroe!

 


 

UPDATE 16.10: Membrii Comisiei de Competiții și Disciplină au oferit astăzi un adevărat tur de forță. Practic, în doar 10 minute, au decis cel mai dezbătut și tensionat caz al fotbalului județean din acest an.

Ei au luat în considerare noul regulament, iar verdictul final a fost 3 - 0 pentru Flacăra Moreni la masa verde. Meciul nu se va rejuca!

Rămâi pe site pentru noi amănunte!

 

 


 

UPDATE 16.07: După ce s-au întâlnit cu o oră și jumătate înainte de "startul oficial", membrii comisiei par că se mișcă exact ca în vremurile bune.

Se pare că ei vor da o decizie în cel mai scurt timp posibil.

La momentul actual, se vorbește că 16.15 este ora la care se va oferi un verdict!

Rămâi pe "Jurnal de Dâmbovița" să afli primul ce s-a întâmplat!

 

 


 

UPDATE 15.55: Deocamdată, la comisie scorul este 0 - 0 

Cu 5 minute înainte de startul ședinței, niciun reprezentant al celor două echipe implicate în acest caz, Flacăra și Aninoasa, nu ajunsese la sediul AJF.

Este prezentă toată comisia. Tot în sediul AJF se află președintele Emil Tudor, precum și secretarul Severin Anghelinu.

După cum a anunțat Gigi Ionescu, ședința va începe la 15.59!

 

 


 

UPDATE 15.30: "Jurnal de Dâmbovița" a încercat să stea în mai multe rânduri cu șoferul Ion Ion, omul la care ar putea fi cheia întregului caz.

Acesta evită orice pe marginea subiectului, temându-se să nu-și piardă locul de muncă.

 

 


 

UPDATE 15.00: AMR 1 oră!

Momentan, nu știm dacă cele două echipe implicate vor avea trimiși reprezentanți la sediul AJF Dâmbovița, însă un lucru este sigur: "Jurnal de Dâmbovița" va fi acolo!

 

 


 

UPDATE 14.50: Mirel Matei a făcut parte din echipa lui Remus Gâlmencea sezonul trecut. El a și jucat în meciul de baraj, pierdut de Aninoasa la Sf. Gheorghe, în fața celor de la Astra Ciorani, scor 2-1.

Atacantul târgoviștean a comentat pentru Jurnal de Dâmbovița neprezentarea anului:

„După toate lucrurile pe care mi le-a făcut antrenorul, nu am ce să comentez. E fix problema lor. Pentru Aninoasa ar fi important să se joace, atunci vom vedea care pe care. La momentul actual nu știu ce să mai cred, dacă a fost sau nu premeditat. Dacă Remus Gâlmencea a făcut-o, înseamnă că s-a pretat la așa ceva”, ne-a declarat Mirel Matei

 

 


 

UPDATE 14.30: Conștienți că vor avea parte de un caz complicat, membrii Comisiei de Competiții și Discipină s-au adunat deja la sediul AJF Dâmbovița, cu o oră și jumătate înaintea ședinței.

Comisia este formată din:

- Vasile Stroe (președinte)

- Gigi Ionescu (secretar)

- Gigi Iordache, Dorin Nistor și Tinel Aldea (membri)

Patru dintre aceștia au drept de vot. Singurul care nu-și poate exercita votul este secretarul Gigii Ionescu. În caz de egalitate (2-2), decisivă devine opțiunea președintelui Vasile Stroe.

Cei cinci vor analiza în această perioadă toate documentele depuse de oficialii echipei din Aninoasa, urmând ca la ora 16.00 să ofere un verdict.

Din informațiile noastre, cazul nu va fi amânat!

 

 


 

UPDATE 14.20: Laurențiu Neagu a fost contactat de "Jurnal de Dâmbovița". Fostul fundaș al celor din Aninoasa privește cu detașare acest caz, nemaifiind implicat deloc sentimental, după ce vara aceasta a plecat de la echipa lui Gâlmencea.

"Lari" a comentat de pe marginea piscinei, locul unde-și petrece ziua liberă.

„Aștepăm deciziile comisiilor. Cred că dacă ar fi fost bunăvoință, se ajungea la meci. Asta a picat mai urât decât în meciul pierdut la masa verde cu Produlești, când a plecat asistenta de la teren. Eu cred că domnul primar nu a avut nicio legătură”, ne-a transmis Laurențiu Neagu.

 


UPDATE 14.00: Președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor a transmis pentru Jurnal de Dâmbovița că nu a parcurs dosarul cu documente justificative înaintat de FC Aninoasa.

 

"Plicul a fost predat secretarului AJF, Severin Anghelinu, iar acesta l-a transmis mai departe celor de la Comisia de Competiții și Disciplină. Nu e treaba mea ce documente sunt acolo și nici nu vreau să influențez în vreun fel decizia comisiei. Am încredere totală în președintele Vasile Stroe și ceilalți membri".

 

 


 

UPDATE 13.45: Primarul din Moreni, Constantin Dinu a reacționat și el pe marginea cazului în care a fost implicată Flacăra. 

„Vom aștepta și vom comenta în consecință. Nu știu care va fi verdictul. Neprezentarea nu este altceva decât o bătaie de joc la adresa morenarilor. Al doilea punct de vedere al meu reprezintă o insatisfacție personală, ca om care sprijină fenomenul, fiindcă dânșii mi-au stricat golaverajul. La o neprezentare nu ot să am decât 3 – 0. Eu am gânduri de promovare și voiam să am un golaveraj mare încă după primul meci”, ne-a declarat Constantin Dinu.

 

 


 

UPDATE 13.15: La ședința susținută astăzi la Aninoasa, a participat și jucătorul Vlăduț Nicolae, care susține că a fotografiat cu telefonul mobil momentul în care s-a defectat autocarul.

"Autocarul s-a defectat la ieșirea din Târgoviște. Fotografiile le-am pus la dispoziția unui site local. Eram suficienți jucători pentru a susține meciul de la Moreni", ne-a declarat Nicolae.

L-am rugat pe Vlăduț să ne pună la dispoziție respectivele fotografii, pentru a fi trimise spre publicare. Acestea încă nu ne-au parvenit.

 

 


 

UPDATE 12.40: Consiliul de Administrație al celor din Aninoasa s-a întrunit astăzi de dimineață, la 10.00, așa cum primarul Constantin Maricescu a anunțat

Prima decizie luată a fost ca antrenorii și jucătorii nu vor mai primi indemnizație pentru meciul cu Flacăra Moreni, chiar dacă acesta se va juca și va fi câștigat. 

Încă nu s-a luat o decizie în privința antrenorului Remus Gâlmencea, discutându-se aprins pe acest subiect.

"Vom respecta decizia Comisiei de Competiții și Disciplină. Dacă ea nu ne va fi favorabilă, o vom accepta fără a mai face revenire către o comisie superioară" - Constantin Maricescu, primar Aninoasa. 

Asta înseamnă că în cazul în care FC Aninoasa va pierde meciul la masa verde cu 3 - 0, nu se va prezenta la Comisia de Apel.

 

 


 

UPDATE 12.15: Start "Live Blog". Astăzi așteptăm sentința în cazul neprezentării celor de la FC Aninoasa la Flacăra Moreni. 

Prima informație a zilei. Un deja-vu?

Pe site-ul nostru, în ziua de vineri, 15 august, a apărut un comentariu scris de "Ionutz", la ora 9.44. Practic, se anunța neprezentarea echipei de seniori a celor din Aninoasa.

Iată comentariul: "Nu va faceti iluzii,nesimtitii de la Aninoasa nu se prezinta cu seniorii.Daca se intampla asa ar trebui exclusi din campionat.Au impresia ca li se cuvine tot din moment ce sant tinuti in brate de AJF".

 


JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Cazul neprezentării celor de la FC Aninoasa în prima etapă de campionat la Flacăra Moreni a iscat un scandal imens. Date fiind consecințele răsunătoare care au urmat, "Jurnal de Dâmbovița" a alocat spații importante atât online, cât și pe print acestui caz.

Pe parcursul ultimelor zile v-am ținut la curent cu toate noutățile, v-am prezentat opiniile și părerile părților implicate și am încercat să vă prezentăm toate unghiurile posibile ale neprezentării.

 

Joi este ziua judecății. Comisia de Competiții și Disciplină se va întruni pentru prima dată în acest sezon, iar la "debut" va avea parte probabil de cazul care a avut cele mai mari ecouri în presă din acest an la nivelul Ligii a IV-a.

Tocmai de aceea, "Jurnal de Dâmbovița" vă va ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe parcursul zilei de la AJF. Veți putea afla toate informațiile în timp real, de pe site-ul nostru, într-un format special, "Live Blog".



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de luk la 21.08.2014 14:46

pana nu vor pleca pensionarii de la ajf db vom avea tot fotbal in mocirla si plin de nereguli!!!


Trimis de . la 21.08.2014 12:24

Pe pagina de fb a Flacarei , este un comentariu de Miercuri 13.08 , cum ca ca nu se vor prezenta..


Trimis de bruce lee la 21.08.2014 12:21

100% meciul va fi reprogramat! surse sigure!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale