Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.08.2018 00:13

Pentru anul școlar 2018-2019, în învățământul preuniversitar din județul Dâmbovița,


A A

Posturile didactice, scoase „la bătaie”

Posturile didactice, scoase „la bătaie”

*În perioada 23-24 august 2018, se vor depune și înregistra dosarele, inclusiv operațiunile de validare și revalidare a fișelor de înscriere

*Urmează în perioada 27-28 august probele de testare practică și orală, apoi, pe 28 august 2018, proba scrisă

PETRE DRĂGUȚOIU


Această Listă a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, complete și incomplete pentru concursul actual al anului de învățământ preuniversitar 2018-2019, respectiv preșcolar, primar, gimnazial și post- liceal, a fost afișată foarte recent la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, pentru documentarea candidaților. Calendarul desfășurării probelor examenului a fost girat și semnnat de prof.dr.Gabriela Istrate, inspector școlar general adjunct și, de asemenea, afișat la sediul instituției menționate.

Inspectorul școlar general adjunct a făcut precizarea că acest calendar al desfășurării concursului și testările practice, orale și scrise, au la baza organizării Ordinul Ministerului Educației Naționale nr. 5485/2017, modificat de cel cu nr. 3017/2018.

Astfel, în perioada 23-24 august 2018, se vor depune și înregistra dosarele, inclusiv operațiunile de validare și revalidare a fișelor de înscriere. Urmează în perioada 27-28 august probele de testare practică și orală, apoi, pe 28 august 2018, proba scrisă. Pentru 28-29 august, se precizează depunerea și soluționarea contestațiilor, cu afișarea rezultatelor finale. Lista posturilor didactice/catedrelor vacante este întocmită pe unități școlare, discipline și numărul de ore.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sărbătorea Sf. Ierarh Nicolae la Mănăstirea Dealu
"Romanța ne unește", spectacol-concert la București
Spectacol caritabil la Teatrul "Tony Bulandra"
Conducerea UZPR, întâlnire cu filiala dâmbovițeană "I.H.Rădulescu"
"Romanța ne unește", concert de succes la Chișinău
Vernisajul bienalei de artă plastică "Gheorghe Petrașcu"
Activitate educațională de Centenar
Acțiuni școlare dedicate Centenarului Marii Uniri
Caravana Centenarului Filmului Românesc ajunge la Târgoviște
Sfântul Apostol Andrei - Ocrotitorul României


Editorial

Otravă (media) nemțească. Achtung!

N-aș vrea ca românii să fie uluiți / scandalizați de imbecila „știre istorică” livrată opiniei publice de o importantă agenție de presă germană, DPA, și de faimosul post de televiziune ZDF, exact la momentul celebrării Centenarului Marii Uniri / României Mari. Ce au livrat, deci? Cum că România ar fi celebrat un veac de la… anexarea unei părți a Ungariei. 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale