Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.05.2015 00:06

Atacul Chindiei s-a descurcat bine la Ștefănești


A A

Popa a reușit o "dublă"

Popa a reușit o
Dani Popa și-a făcut din nou treaba în atacul Chindiei, marcând două goluri în poarta Ștefăneștiului

COSTINEL NEAGU


Chindia a câștigat la Ștefănești cu scorul de 4-2, după ce la pauză era condusă cu 2-1 de echipa antrenată de Marin Dună. Astfel, formația lui Nicu Croitoru a rămas în fruntea clasamentului din C3, fiind în continuare principala favorită la promovare.

Gârlea 6 – Nu a mai fost îngerul păzitor de altădată. A avut mai multe intervenții bune, dar are pe conștiință golul al doilea al gazdelor marcat de V. Mihai, mingea respinsă de portarul târgoviștean ajungând în poartă.

Pătru 6,5 – Nu a făcut o partidă foarte bună. Dacă în prima repriză a făcut doar faza defensivă, în repriză secundă a urcat în atac, impulsionând colegii din ofensiva echipei târgoviștene.

Vătavu 6 – A jucat în nota echipei, fără a avea realizări deosebite. Are partea lui de vină la primul gol marcat de V. Mihai.

Ispas 6 – Nu a făcut o partidă prea bună la Ștefănești. A fost nesigur în dese rânduri, fiind pus în dificultate de atacanții de la Afumați. Nu a urcat în atac să iși suțină coechipierii.

C.Dinu 6,5 – A jucat în nota echipei. Este un jucător util, deși nu a făcut o partidă foarte bună. Se poate pune bază pe el. Voinea 7,5 – Partidă bună făcută de mijlocașul formației roș-albastre. A fost aproape de gol în minutul 46, șutul sau întâlnind bara porții lui Manciu. A marcat ultimul gol al Chindiei (79).

Anton 7 – Fără a excela, a făcut o partidă bună la Ștefănești. Și-a făcut bine treaba la mijlocul terenului, fiind util echipei, respectându-și sarcinile de joc. Rămâne un jucător de bază al echipei.

Dobre 7,5 – A fost unul din cei mai activi jucători ai echipei lui Croitoru. A făcut risipă de efort, fiind aproape de a-și trece numele pe lista marcatorilor (10), când a ratat singur cu portarul.

Cherchez 8 – S-a înțeles bine în atac cu Dani Popa, pasându-i la primul gol marcat de Popa (15). Și-a făcut datoria de golgeter, reușind să îl învingă pe Manciu (53).

Grigore 8,5 – Chiar dacă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, a făcut o partidă excelentă. A „arat” partea stângă a atacului nostru, oferind numeroase centrări pentru coechipieri. A fost coator la două din cele patru goluri marcate de Chindia

Popa 8 – Partidă consistentă făcută de atacantul Chindiei. Se intelege din ce în ce mai bine cu Cherchez, din pasa căruia a marcat în minutul 15. A stat ca un „ghimpe” în coasta fundașilor de la Ștefănești, reușind „dubla” în minutul 49. Adi Ilie – A jucat prea puțin pentru a fi notat. A intrat în locul lui Cherchez (82).

Cernea – A jucat prea puțin pentru a fi notat. L-a schimbat pe C. Dinu (86).

B. Dinu – A jucat prea puțin pentru a fi notat. L-a înlocuit pe R. Dobre (88).

Penescu – A jucat prea puțin pentru a fi notat. L-a substituit pe Popa (90).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale