Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2022 00:18

Ieri, la ISU Dâmbovița,


A A

Pompierii, prietenii copiilor!

Pompierii, prietenii copiilor!

Ieri, 19 mai a.c., curtea Detașamentului de pompieri din Târgoviște a răsunat de glasul copiilor veniți să vadă mașinile de pompieri. Pompierii târgovișteni s-au bucurat de vizita copiilor din grupa mijlocie „Fluturașii zglobii” de la Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Târgoviște. După ce au ascultat explicațiile pompierilor, copiii s-au îngrămădit în nacela autospecialei de salvare de la înălțime.

La final, aceștia s-au despărțit cu greu de noi dar au spus că vor reveni să ne viziteze. În același timp, un alt echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a fost prezent în mijlocul copiilor de la Grădinița „Alexandrina Simionescu Ghica” din Târgoviște, respectând astfel promisiunea făcută cu o lună în urmă, când o altă grupă de copii s-a bucurat de sfaturile pompierilor.

Copiii, curioși din fire, au adresat multe întrebări pompierilor, au insistat să probeze o parte din echipamentele acestora și au văzut și locul unde stau salvatorii în autospeciala de intervenție. Sub supravegherea unui coleg „micii pompieri” au folosit furtunul pentru stingerea focului. Copiii s-au bucurat de această experiență, au fost curioși și atenți la sfaturile pompierilor!

Compartiment Informare și Relații Publice

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Măsuri contra caniculei
Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte va fi prelungit
Terenurile agricole, valorificate la maxim
Școala din Moroeni Glod a primit sprijin din partea Bisericii
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Schimb de experiență româno-americană la Jandarmeria Dâmbovița
Se lucrează la extinderea primăriei
Liderul SNPPC Dâmbovița cere ca polițiștii să testeze noua uniformă
Criză de medici la Ambulanța Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale