Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.09.2022 00:18

Exercițiu spectaculos al ISU Dâmbovița


A A

Pompierii au înfruntat un incendiu forestier

Pompierii au înfruntat un incendiu forestier

Ieri, 28 septembrie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița a organizat un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren, pe raza comunelor Cobia și Dragodana.

Conform scenariului exercițiului, în jurul orei 10.00, dispeceratul ISU Dâmbovița a fost anunțat de producerea unui incediu la pădurea situată în zona fostului Parc Petrolier Căpșuna, pe raza comunei Cobia.

Pe timpul operațiunilor de stingere a incendiului la fond forestier a fost anuntat prin apel 112 că o persoană s-a rătăcit în pădure, pe raza satului Căpșuna, într-o porțiune cuprinsă între zona fostului parc petrolier Căpșuna și DJ 702 E. Din primele informații, persoana este cunoscută cu diabet și nu posedă telefon mobil.

S-au dispus imediat măsuri de constituire a unei echipe mixte formată din pompieri, polițiști, jandarmi, personal silvic și cetățeni pentru căutarea persoanei.

În scurt timp persoana a fost găsită, fiind vorba de un bărbat de 50 ani, care a fost preluat de echipajul SMURD Găești pentru îngrijiri medicale. Persoana a fost asistată la fața locului și transportată la CPU Găești pentru investigații de specialitate.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Finalizarea proiectului "Reabilitare,consolidare și modernizare monument istoric; schimbare destinație în centrul cultural - Gheorghe Zamfir", cod SMIS 116503
De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale