Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.08.2022 00:16

Direcția Agricolă Dâmbovița, atenționare îngrijorătoare


A A

Pomicultura: an mai slab decât cel trecut

Pomicultura: an mai slab decât cel trecut

*,,Anul acesta pe toate speciile din pomicultură avem producții mai mici’’ (directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing, Viorel Cigăran)

 

2022... nu este un an foarte bun pentru pomicultura dâmbovițenă, așa cum a fost cel de anul trecut când s-au înregistrat producții record la toate speciile de pomi fructiferi. Directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran susține că în principiu cam aceasta este regula în pomicultură, după un an bun urmează un an mai puțin bun, iar lucrul acesta este bine cunoscut de către pomicultori.   

,,Pe pomicultură, am avut și zone cu grindină, producția este mai mică decât cea de anul trecut. Este un an mai slab decât cel de anul trecut. Din păcate nereușitele de anul trecut se revăd acum în sensul că au mai rămas suprafețe neîntreținute, avem culturi unde au fost și accidente climatice și știți cum este, cel puțin în pomicultură, după un an cu producție foarte bună urmează un an cu producție mai puțin bună. Aproape este o regulă că dacă pomul a rodit abundent într-un an, anul viitor nu mai are aceeași capacitate, își mai diminuează capacitatea de rodire. Anul acesta pe toate speciile din pomicultură avem producții mai mici’’, a declarat directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing, Viorel Cigăran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern
Mici victorii sindicale la Automecanica
342 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Polițiștii își vor striga nemulțumirile în fața Ministerului de Finanțe
Companii de renume din Balcani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale