Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.01.2022 00:16

Începe sezonul de iarnă al protestelor! De luni, 17 ianuarie a.c.,


A A

Polițiștii se pregătesc să iasă în stradă

Polițiștii se pregătesc să iasă în stradă

*„Pe data de 2 februarie va fi și un mare miting în fața Guvernului, în Piața Victoriei”, a mai precizat Florin Bălan

 

Începând de luni, 17 ianuarie 2022, polițiștii reiau protestele de stradă! Acestea se vor desfășura pe parcursul a 30 de zile în fața Ministerului de Finanțe, iar pe 2 februarie va avea loc un mare miting în Piața Victoriei, în fața Guvernului României! Nemulțumirile polițiștilor sunt variate și pleacă în principal de la neaplicarea în integralitate a Legii nr. 153/ 2017, de la diminuarea unor pensii de serviciu ale polițiștilor, neactualizarea normei de hrană în raport cu indicii prețurilor de consum stabiliți de INS, neactualizarea calculului indemnizației lunare de  chirie și altele.

„Neaplicarea legii salarizării, cea mai mare nemulțumire a polițiștilor”

,,Starea generală a polițiștilor este de nemulțumire generală legată de refuzul guvernanților de a aplica legea. Faptul că ne luptăm cu guvernanții care nu vor să înțeleagă faptul că rezolvarea tuturor problemelor legate de salarizarea polițiștilor este foarte simplă și constă într-o singură mare problemă care a rămas nerezolvată, aplicarea legii salarizării. Aceasta este cea mai mare nemulțumire a polițiștilor, faptul că Guvernul refuză să aplice legea, ne cer nouă, polițiștilor, să aplicăm legea, să o respectăm, dar statul de drept din guvern nu respectă legea. Nu am cerut nimic altceva în plus decât respectarea legii, pentru că nu poți să plătești un polițist la nesfârșit la salarizarea din anul 2009, nu se poate așa ceva.

Au fost discuții cu premierul Nicolae Ciucă chiar până în sărbători, i s-a adus la cunoștință toate problemele pe care le au polițiștii, o parte le cunoștea pentru că este militar de carieră, dar rezolvarea lor trenează, nu avem un răspuns că există o preocupare din partea guvernului pentru a se rezolva aceste probleme... Spre deosebire de guvernul anterior există dialog, dar nu avem o rezolvare a problemelor, iar polițiștii sunt nemulțumiți și au solicitat continuarea protestelor începând cu data de luni,17 ianuarie, timp de 30 de zile, în fața Ministerului Finanțelor, având în vedere declarațiile ministrului de finanțe, iar pe data de 2 februarie va fi un mare miting în fața Guvernului, în Piața Victoriei”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crima de depopulare a României de români...
„În maxim 30 de zile începem lucrările la Unitatea de Primire Urgențe”
,,Am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina”
„Trebuie să facem economie”
Pesimism în Dâmbovița privind un război între Rusia și Ucraina
România în calea crivățului siberian
Târgoviște atinge iar rata de infectare de 6 la mie
„Profesorul de fericire”
Dâmbovițenii și-au dat mână cu mână de Ziua Unirii
A crescut numărul infectărilor de COVID în școli


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale