Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.07.2022 00:14

Pentru a face față zilelor extrem de călduroase,


A A

Poliția, sfaturi contra caniculei

Poliția, sfaturi contra caniculei

Zilele acestea se înregistrează temperaturi foarte ridicate. Pentru evitarea unor evenimente negative, polițiștii dâmbovițeni le recomandă cetățenilor:

*Evitați, pe cât posibil călătoriile lungi în zilele de caniculă, iar dacă acestea nu pot fi amânate, asigurați-vă că aveți lichide suficiente pentru hidratarea dumneavoastră și a ocupanților autoturismului!

*În timpul călătoriei, faceți pauze dese în spații răcoroase și hidratați-vă consistent!

În cazul în care, deplasările nu pot fi evitate, încercați să le efectuați în primele ore ale dimineții sau seara, temperaturile fiind mai scăzute!

*Înainte de a pleca la drum, asigurați-vă că starea tehnică a autovehiculul este bună, că instalația de climatizare funcționează,  că aveți la îndemână apă potabilă, trusă medicală cu medicamente necesare și stingătorul de incendiu.

*În cazul în care, vă simțiti obosiți, nu conduceți! Oboseala este considerată una dintre cauzele generatoare ale multor tragedii ce se întâmplă, de regulă, pe drumurile publice.

*Dacă aveți probleme cardiace sau alte afecțiuni medicale de natură a împiedica șofatul în condiții de siguranță, se recomandă să evitați, pe cât posibil, deplasarea cu autovehiculul în perioadele caniculare, iar dacă acest lucru este absolut necesar, luați-vă un însoțitor în autovehicul.

*Circulați cu atenție,  fiți calmi, nu vă enervați și dați dovadă de respect în trafic. Un comportament agresiv sporește gradul de implicare în evenimente negative.

*Nu lăsați copiii sau animalele de companie să aștepte în mașină, în soare! Starea acestora de sănătate poate fi grav afectată de temperaturile extreme!

*Purtați haine lejere, subțiri, deschise la culoare, pălării și ochelari de soare.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite
Peste 18.000 de persoane testate și 452 de pacienți depistați pozitiv la hepatită B sau C în județul Dâmbovița
Pensionarii cer mărirea pensiilor la nivelul inflației
Camera de recoltare la Centrul de Transfuzii a fost extinsă!
Deschiderea temporară a DJ 714
Liste de așteptare pentru cardurile valorice destinate donatorilor
Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de Sărbătoarea Solemnă a Sfântului Ierarh Nifon
Sărbătoarea Sf.Ierarh Nifon, supravegheată de pompierii dâmbovițeni
Acțiune a polițiștilor de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor
Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale