Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.08.2022 00:16

Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște... nu vede cu ochi buni protestele de stradă!


A A

"Polițiștii să ne întrebe dacă am reușit și noi să mărim salariile"


*„Ar trebui să ne întrebe și pe noi dacă am reușit să mărim salariile angajaților noștri, cei care plătesc aceste contribuții, dacă avem să le mărim la nivelul salariilor bugetarilor și eu vă spun că este o problemă”

 

Violeta Stanciu


Protestele de stradă ale angajaților din sistemul public, în prezent ale polițiștilor, dar cu siguranță din toamnă vor fi mult mai multe, nu sunt văzute cu ochi buni de unii reprezentanți ai clasei politice, mai ales de către cei care activează în mediul privat și plătesc salarii propriilor angajați, dar nu salarii la nivelul celor pe care le primesc bugetarii, ci mult mai mici. Un astfel de reprezentant este secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște care și-a expus punctul de vedere în cadrul unei recente conferințe de presă.

„Trebuie să întrebăm sindicaliștii din poliție dacă sunt îndreptățite sau nu să ceară majorări salariale. Eu nu pot să vă spun dacă sunt îndreptățite... Eu lucrez în privat și din taxele și impozitele noastre sunt plătiți și angajații din poliție, din Ministerul de Interne. Ar trebui să ne întrebe și pe noi dacă am reușit să mărim salariile angajaților noștri, cei care plătesc aceste contribuții, dacă avem să le mărim la nivelul salariilor bugetarilor și eu vă spun că este o problemă. De fapt cei care muncesc și plătesc acești bani către statul român, pentru ca statul român să plătească angajații, câștigă cu mult mai puțin decât cei care beneficiază de aportul angajaților din privat. Aceasta este o problemă reală în societatea românească”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”
„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”
Primarii liberali, învățați să atragă fonduri europene
„Ordonanța pentru energie trebuie schimbată”
„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană
Conferințe de alegeri pe bandă rulantă în organizațiile PSD din județ!
Două proiecte importante pregătite de comuna Raciu
„Legislația din România, în loc să ajute fermierii, mai rău îi încurcă”
S-a dat startul alegerilor în organizațiile PSD Dâmbovița!
„Guvernanții se joacă pe suferința pensionarilor”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale