Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.09.2022 00:15

Nemulțumiți de creșterea salarială infimă dată de Guvern, de 150 de lei,


A A

Polițiștii pregătesc lupte sindicale

Polițiștii pregătesc lupte sindicale

*„Din octombrie, în poliție, se sistează banii pe haine, vă dați seama se primesc 150 de lei și se sistează 250 de lei, adică suntem pe minus”

  

Violeta Stanciu


Sindicaliștii din poliție au luat momentan o pauză de la protestele de stradă! ,,Bruma’’ de majorare salarială pe care au obținut-o, de circa 150 de lei, nu îi mulțumește deloc pe polițiști care vor decide în perioada următoare ce vor face în continuare... Potrivit liderului de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan, săptămâna viitoare va avea loc Consiliul Național al SNPPC unde se vor discuta variantele de luptă sindicală.

„Urmează să avem întâlnirea anuală a liderilor de sindicat și vom lua o decizie cu privire la continuarea protestelor și forma sub care vor fi continuate. Este o nimica toată această creștere, de 150 de lei. Toți bugetarii care beneficiază de această ordonanță vor primi în medie 150 de lei. Din octombrie, în poliție, se sistează banii pe haine, vă dați seama se primesc 150 de lei și se sistează 250 de lei, adică suntem pe minus. S-a pus în aplicare numai 50% din salariul de bază, fără sporuri, din Legea 153 și nu există nicio garanție că se va da, cândva, diferența. Polițistului i se aplică salariul de bază din 2009 și se adaugă toate sporurile la salariul de bază, ca să ajungă la nivelul salariului minim, și dacă nu se ajunge se adaugă din burtă o sumă forfetară ca să ajungă la nivelul salariului minim. Salariul minim la un agent de poliție este de 600 de lei, este cel din 2009, și la el se raportează totul, inclusiv ajutorul de înmormântare, Doamne ferește, inclusiv chiria, indemnizația de conducere pentru că de aceea nu mai vrea nimeni să fie șef în Poliție și avem o grămadă de împuterniciți, iar la ofițeri salariul minim este în jur de 850 de lei. Deci cu protestele avem o pauză acum pentru că săptămâna viitoare este Consiliul Național al SNPPC, unde se vor discuta variantele de luptă sindicală, unii colegi vor veni cu propuneri noi, cu variante noi, pentru că noi suntem un sindicat care respectă democrația și se va lua o decizie cu o majoritate de voturi”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale