Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.08.2022 00:18

În Dâmbovița,


A A

Polițiști printre oameni pentru informare asupra pericolelor

Polițiști printre oameni pentru informare asupra pericolelor

Începând cu data de 1 ianuarie 2015, domnul agent șef principal de poliție Bucuroiu Victor își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița -  Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Cei mai mulți dintre cetățenii din județul Dâmbovița îl cunosc de pe stradă, de la școală, din parc sau alte locuri unde agentul de poliție a organizat numeroase activități de informare a copiilor, adolescenților, părinților sau vârstnicilor pentru descurajarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță.

Anterior ocupării acestei funcții, agentul de poliție, în perioada 1 decembrie 1991 - 1 ianuarie 2015, și-a desfășurat activitatea în cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, având atribuții ca polițist de proximitate sau de ordine publică.

După timpul petrecut la Poliția Municipiului Târgoviște și experiența căpătată, agentul de poliție a înțeles că multe dintre problemele existente se pot rezolva prin informarea oamenilor și conștientizarea de către aceștia a pericolelor la care se expun printr-o secundă de neatenție ori printr-o decizie pripită și a măsurilor pe care trebuie să le adopte pentru a fi mereu în siguranță.

Începând din anul 2009 si până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cele mai importante proiecte realizate și implementate de agentul de poliție au fost "Dincolo de aparențe", "Împreună putem schimba lumea" și "Atenție! E viața ta!".

Domnul agent șef principal de poliție Victor Bucuroiu crede din toată inima în activitatea pe care o desfășoară, în rezultatele obținute și este convins că prin prevenire se aduce un plus muncii de poliție și, în special, siguranței cetățenilor.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moscova încă nu crede în lacrimi
"Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița!"
Pompierii au înfruntat un incendiu forestier
„Nu vom ieși în stradă, vrem doar să se respecte legea”
Un bărbat de 34 de ani, reținut de polițiști
Lucrări avansate la stadionul „Eugen Popescu”
Planeta Pământ, în fața focului nuclear
"Pe banii MAI se încearcă repararea acoperișului Poliției Municipale"
Reabilitare de amploare la Târgoviște!
Sfidătoarea nesimțire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale