Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.04.2019 00:20

Deputatul Corneliu Ștefan, semnal S.O.S la Ministerul Transporturilor:


A A

"Podul de la Pucioasa trebuie consolidat înainte să se întâmple o tragedie!"


A.V.

 


 

Deputatul de Dâmbovița Corneliu Ștefan a transmis Ministerului Transportului o solicitare pentru urgentarea lucrărilor de consolidare a podului principal de la intrarea în orașul-stațiune Pucioasa, dinspre Târgoviște, pe DN 71. Parlamentarul PSD îi atrage atenția colegului său de partid, ministrul Răzvan Cuc, asupra pericolului iminent pe care îl presupune traversarea acestui pod fragil, în condițiile în care transportul de mare tonaj se face tot pe acest tronson. „Domnule ministru, în județul Dâmbovița, situația infrastructurii rutiere aflată în administrarea CNAIR nu este nici pe departe satisfăcătoare. În calitate de parlamentar al României, am atras atenția, de mai multe ori, în legătură cu această problemă. Există o speranță, care se apropie de materializare: extinderea la patru benzi a tronsonului DN 71 Bâldana – Târgoviște și modernizarea tronsonului Târgoviște – Pucioasa – Sinaia. Procedura este una de durată, deși sperăm ca lucrările să demareze într-un timp optim, astfel încât economia județului și viața socială să nu mai fie afectate prea mult timp de aici înainte. Domnule ministru, prin prezentul demers, vă atrag atenția însă asupra unei situații care necesită o și mai rapidă implicare a factorilor responsabili. Podul provizoriu construit la Pucioasa, pe DN 71, nu va mai putea face față multă vreme traficului aglomerat și autovehiculelor de mare tonaj care îl traversează în drumul spre Fabrica de Ciment de la Fieni sau, mai departe, peste munți, la Sinaia și Brașov. Să nu așteptăm să se întâmple o tragedie! Acest pod a fost o soluție de moment, pentru a nu se circula alternativ sau, mai rău, pentru a nu se închide traficul pe DN 71, la intrare în orașul Pucioasa dinspre Târgoviște, până când se va interveni și va fi reabilitat, consolidat și modernizat podul principal peste pârâul Bizdidel. Din păcate, lucrările la acest obiectiv nu au început și nici nu știm când vor fi demarate! Mai marii CNAIR au montat indicatoare de restricție. Traficul spre Sinaia se realizează pe podul provizoriu, iar spre Târgoviște pe podul care așteaptă parcă zadarnic reparațiile. și niciunul dintre ele nu mai prezintă siguranță pentru circulația rutieră! Domnule ministru, ați fost, în primul dumneavoastră mandat la Ministerul Transporturilor, într-o vizită de lucru în Dâmbovița, la Pucioasa. Ați văzut la fața locului despre ce este vorba. Consider că trebuie acționat înainte să se întâmple o nenorocire și vă solicit să vă implicați ferm pentru urgentarea lucrărilor de consolidare a podului principal”, se arată în solicitarea transmisă ministrului Transporturilor de deputatul PSD Corneliu Ștefan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale