Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2015 11:55

Prezenþi la Memorialul „Vasile Tãtaru”


A A

Podiumuri pentru pugiliºtii de la CS Târgoviºte

Podiumuri pentru pugiliºtii de la CS Târgoviºte
Antrenorii de la CS Târgoviºte pregãtesc un sportiv pentru a urca în ring, la Câmpia Turzii

❚ Sportivii antrenaþi de Gheorghe Stan au avut prestaþii bune la turneul de box organizat la Câmpia Turzii ❚ „Ne-am îndeplinit obiectivul la aceastã competiþie. A fost un turneu foarte puternic, foarte tare, unde au participat peste 80 de sportivi de la cluburi mari din þarã. Suntem mulþumiþi de rezultate”, ne-a mãrturisit antrenorul secþiei de box de la Clubul Sportiv Târgoviºte

L. DOBRE


Pugiliºtii de la Clubul Sportiv Târgoviºte, antrenaþi de Gheorghe Stan, au participat la finalul sãptãmânii trecute la Memorialul „Vasile Tãtaru”, un turneu de box organizat la Câmpia Turzii, care a avut ca scop selecþia de verificare a sportivilor în vederea competiþiilor oficiale care vor urma. Pugiliºtii au disputat câte douã meciuri tip turneu eliminatoriu, la fel ca la competiþiile naþionale.

La acest turneu, sportivii de la CS Târgoviºte au ocupat mai multe podiumuri. Astfel, Teodor Ganga (categ. 36 kg), Iustin Ganga (categ. 76 kg), Denis Constantina (categ. 56 kg) ºi Albert Olteanu (categ. 60 kg) au obþinut locul 1 la categoriile la care au boxat, iar Elvin Catrina (categ. 70 kg) ºi Alexandru Pârvu (categ. 75 kg) au terminat pe locul 2. Antrenorii de la CS Târgoviºte spun cã obiectivul a fost îndeplinit de sportivii secþiei de box, care au avut o comportare bunã, ce oferã speranþe la câºtigarea unui numãr mare de medalii la competiþiile oficiale care vor urma.

Gigi Stan, mulþumit de rezultate

La turneul de box desfãºurat la Câmpia Turzia au participat pugiliºti de la cluburi din Turda, Cluj- Napoca, Bucureºti, Zãrneºti, Bra- ºov, Oneºti, Târgu Mureº, Craiova, Cugir, Horezu, Gheorgheni, Râmnicu Vâlcea, Câmpia Turzii ºi Târgoviºte.

„Ne-am îndeplinit obiectivul la aceastã competiþie. A fost un turneu foarte puternic, foarte tare, unde au participat peste 80 de sportivi de la cluburi mari din þarã. Suntem mulþumiþi de rezultate ºi îi mulþumim domnului Ciprian Prisãcaru cã ne susþine participãrile la asfel de turnee”, ne-a mãrturisit Gheorghe Stan, antrenorul secþiei de box de la Clubul Sportiv Târgoviºte.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala micã
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptã acerbã la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublã campioanã naționalã
Bezdead rezistã pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantã în finala micã


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cãtarea criminalã a Kremlinului (I)

Pe mãsurã ce alegerile prezidenþiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slãbeºte din cãtarea lui criminalã. Printre armele pe care deja le-a pus în bãtaie sunt ºi politicienii românofobi, unii dintre aceºtia de neam românesc (!?), ºi politruci ruºi de la Tiraspol, ºi gãgãuzii delicatetei bașcane Evghenia Guþul cu sufletul tot dãruit þarului Putin ºi cu un kalaºnikov pitit sub fustã. Este... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale