Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.05.2018 00:16

La Titu, Consiliul Local este gata de dizolvare


A A

PNL vrea continuitate, PSD – anticipate

PNL vrea continuitate, PSD – anticipate

ANA MARIA POPESCU


Consiliul Local Titu este la un pas de alegeri anticipate! După ce aleșii locali PNL din tabăra primarului și-au dat jos propriul viceprimar, iar ulterior cinci dintre consilierii liberali au fost excluși din partid, situația din Consiliul Local Titu s-a complicat, iar acum forul local se află foarte aproape de alegeri parțiale anticipate. Deși președintele interimar al PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu, susține că situația de la Titu nu este atât de neagră precum pare, consilierii locali PNL care sunt în momentul de față în funcție nu pot asigura cvorumul de ședință. „La Titu le-a încetat mandatul celor opt consilieri care au fost excluși din partid, urmează să răspundem solicitării Primăriei Titu și să-i nominalizăm pe următorii colegi care sunt supleanți pe lista care a fost depusă de Partidul Național Liberal în 2016. Dacă ar fi să se ajungă la alegeri anticipate nu știu cine ar câștiga... Părerea mea este că nu se va ajunge la anticipate. În momentul acesta Consiliul Local Titu are nouă consilieri în funcție, deci poate funcționa cu cvorumul de jumătate plus unu... Dacă nu se prezintă consilierii PSD la ședință, cei cinci consilieri PNL care încă mai sunt colegii noștri pot asigura cvorumul de ședință”, a declarat președintele interimar al PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu.

Consilierii PSD Titu, cu demisiile pe masă

În timp ce liberalii sunt optimiști, social democrații sunt din ce în ce mai hotărâți să-i cheme din nou la vot pe cetățenii orașului. Contactat telefonic, președintele PSD Titu, Vlad Oprea, totodată consilier în Consiliul Local, ne-a mărturisit că nu s-a renunțat deloc la ideea anticipatelor, ba din contră, aleșii Partidului Social Democrat, atât cei în funcție, cât și supleanții, iau chiar serios în calcul să-și dea demisia din Consiliul Local și astfel să fie declanșate automat alegeri parțiale anticipate la Titu. Mai mult decât atât, de ceva vreme social democrații cer și părerea cetățenilor orașului vizavi de această problemă cu care se confruntă Consiliul Local. „Noi susținem în continuare teza de a organiza alegeri locale anticipate pentru Consiliul Local pentru că așa cum am mai spus situația din Consiliul Local de astăzi nu mai reprezintă votul oamenilor din 2016... Nu putem practic să funcționăm doar cu cinci consilieri în funcție, cei care sunt în momentul de față reprezentanți ai PNL... Nu au cum să-și valideze supleanții fără prezența noastră, a consilierilor PSD, la ședința de Consiliu. Mai există o posibilitate, ca noi, consilierii locali PSD, împreună cu supleanții noștri, să demisionăm pentru a declanșa alegeri locale anticipate pentru Consiliul Local. PSD nu renunță la varianta alegerilor anticipate... Noi am organizat și până acum și organizăm și în lunile următoare întâlniri cu cetățenii, pe sate și cartiere, pentru a informa cetățenii cu privire la situația administrativă de la noi din oraș, cu situația din Consiliul Local al orașului, îi întrebăm pe oameni dacă vor alegeri anticipate”, ne-a declarat președintele PSD Titu, Vlad Oprea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale