Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.11.2019 00:20

În Dâmbovița,


A A

PNL vorbește deschis despre concedieri

PNL vorbește deschis despre concedieri

❚ „Luați statisticile și o să vedeți că sunt țări care au populație dublă față de noi și care au mai puțini bugetari” ❚ „Vom încerca să reducem birocrația și prin digi - talizare, dar lucrurile vin în timp”

 

VIOLETA STANCIU

 


 

Liberalii au început să pună în practică... ceea ce au promis! Restructurările de personal au început de la vârful sistemului prin reducerea numărului de ministere, de la 27 la 16, acțiune care duce în mod inevitabil la concedierea unui număr important de funcționari ai statului, iar lucrurile se pare că nu se vor opri aici. Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a declarat recent că restructurările prin comasare de instituții vor ajunge și mai jos... la nivelul deconcentratelor. De asemenea, liberalii și-a propus să reducă birocrația stufoasă din sistemul bugetar și prin intermediul digitalizării... „În primul rând trebuie să fie restructurări pentru că din 27 de ministere am făcut 16 și vă dau un exemplu banal... dacă erau 27 de secretare iubitoare de miniștri acum vor fi numai 16. La fel... cei care se ocupă de resurse umane nu mai sunt 27, or să fie 16 și mergând mai jos se va gândi și comasarea inclusiv în deconcentrate, să se mai limiteze numărul de posturi. Și atunci se va face concurs și cei mai buni vor rămâne. Deci nu e chestia că ne-am stabilit noi 400.000 de oameni care vor fi dați afară. Luați statisticile și o să vedeți că sunt țări care au populație dublă față de noi și care au mai puțini bugetari. Vom încerca să reducem birocrația și prin digitalizare, dar lucrurile vin în timp pentru că cei care știau să facă digitalizarea au fugit din țară...”, a declarat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"
"Jocul de-a alocațiile dublate"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale