Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.11.2019 00:20

În Dâmbovița,


A A

PNL vorbește deschis despre concedieri

PNL vorbește deschis despre concedieri

❚ „Luați statisticile și o să vedeți că sunt țări care au populație dublă față de noi și care au mai puțini bugetari” ❚ „Vom încerca să reducem birocrația și prin digi - talizare, dar lucrurile vin în timp”

 

VIOLETA STANCIU

 


 

Liberalii au început să pună în practică... ceea ce au promis! Restructurările de personal au început de la vârful sistemului prin reducerea numărului de ministere, de la 27 la 16, acțiune care duce în mod inevitabil la concedierea unui număr important de funcționari ai statului, iar lucrurile se pare că nu se vor opri aici. Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a declarat recent că restructurările prin comasare de instituții vor ajunge și mai jos... la nivelul deconcentratelor. De asemenea, liberalii și-a propus să reducă birocrația stufoasă din sistemul bugetar și prin intermediul digitalizării... „În primul rând trebuie să fie restructurări pentru că din 27 de ministere am făcut 16 și vă dau un exemplu banal... dacă erau 27 de secretare iubitoare de miniștri acum vor fi numai 16. La fel... cei care se ocupă de resurse umane nu mai sunt 27, or să fie 16 și mergând mai jos se va gândi și comasarea inclusiv în deconcentrate, să se mai limiteze numărul de posturi. Și atunci se va face concurs și cei mai buni vor rămâne. Deci nu e chestia că ne-am stabilit noi 400.000 de oameni care vor fi dați afară. Luați statisticile și o să vedeți că sunt țări care au populație dublă față de noi și care au mai puțini bugetari. Vom încerca să reducem birocrația și prin digitalizare, dar lucrurile vin în timp pentru că cei care știau să facă digitalizarea au fugit din țară...”, a declarat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Criză bugetară și criză economică... la orizont
PSD Dâmbovița și-a votat noua conducere
"Racolarea primarilor PSD", negată de Instituția Prefectului
Rovana Plumb și-a depus candidatura pentru șefia PSD Dâmbovița
Corneliu Ștefan, al doilea candidat la președinția PSD Dâmbovița
"PNL vrea să arunce România în haos"
PSD Dâmbovița a intrat în febra alegerilor interne
Rovana Plumb candidează pentru șefia PSD Dâmbovița
"Dacă nu făceam asta, ieșea un haos total în buget"
"Militarii și polițiștii trebuie să aibă un stagiu mai lung"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Etnoapocalipsa românească

Am intrat în ultimul an al celui de-al doilea deceniu din secolul XXI din cel de-al treilea mileniu după Hristos mai puțini ca popor la număr. Din ce în ce mai puțini, ca și cum un etno-genocid apocaliptic ne-a lovit pedepsitor. Dar de ce neamul să fie pedepsit și nu acei politicieni criminali, repet, cu toată răspunderea gazetarului bătrân care sunt, criminali, care, ajunși în Parlament, Președinție și Guvern, ucid cu premeditare acest popor?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale