Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.01.2017 00:20


A A

PNL Dâmbovița se pregătește de alegeri interne

PNL Dâmbovița se pregătește de alegeri interne
Cezar Preda, președinte interimar PNL Dâmbovița

❚ Cum PNL se pare că este un partid condus, în virtutea inerției, atât la centru cât și în teritoriu, de tot felul de „personaje” numite și mai puțin alese, iar rezultatele acestei stări de fapt s-au văzut atât la alegerile locale, cât și la parlamentare, liberalii se gândesc din nou la alegeri, dar de data aceasta la cele interne ❚ „Obiectivul PNL este ca această toamnă să ne găsească așezați, cu un partid cu conducere aleasă, capabilă să ducă o luptă de opoziție corectă și coerentă cu PSD”, a declarat președintele interimar al PNL Dâmbovița, Cezar Preda

VIOLETA STANCIU


Prezent la Târgoviște la prima conferință de presă a partidului din acest an, președintele interimar al PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, a făcut, la insistențele mass media, o analiză personală cu privire la pierderea usturătoare suferită de liberali la recentele alegeri parlamentare.

„Noi am pierdut alegerile pentru că nu am avut un vârf, un lider alături de noi care să ducă un program al partidului și să-l spună cetățenilor. Aceasta este analiza mea. Noi nu am propus românilor ceva... Nu am venit cu un program adevărat. Dl Cioloș nu a stat alături de noi, așa cum credeam noi că trebuie să stea”, a declarat recent, la Târgoviște, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Cezar Preda.

La începutul lunii februarie, se va fixa calendarul alegerilor

Și cum PNL se pare că este un partid condus, în virtutea inerției, atât la centru cât și în teritoriu, de tot felul de „personaje” numite și mai puțin alese, iar rezultatele acestei stări de fapt s-au văzut atât la locale cât și la parlamentare, liberalii se gândesc din nou la alegeri, dar de data aceasta la cele interne.

„La sfârșitul acestei luni, va fi prima întâlnire cu președinții de organizații, se vor face o evaluare și un schimb eficient de opinii asupra modului în care vedem aceste alegeri, de sus în jos, de jos în sus, vom vedea care este calendarul. Imediat după aceea ne vom întâlni cu grupurile parlamentare și apoi în Biroul Permanent vom fixa, la începutul lunii februarie (respectiv pe 1-3 februarie a.c.), calendarul alegerilor. Obiectivul PNL este ca această toamnă să ne găsească așezați, cu un partid cu conducere aleasă, capabilă să ducă o luptă de opoziție corectă și coerentă cu PSD și de fapt cu promisiunile PSD”, a conchis președintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale