Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.07.2015 00:15

Pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor,


A A

PNL Dâmbovița nu știe încă pe ce candidați mizează

PNL Dâmbovița nu știe încă pe ce candidați mizează
Ludovic Orban, copreședinte PNL Dâmbovița, ține la mare secret candidații liberali

❚ Asta, pentru că deocamdată încă este deschisă sesiunea internă de depunere a candidaturilor, iar numele acestora sunt ținute la mare secret ❚ Potrivit copreședintelui liberal al dâmbovițenilor, Ludovic Orban, cert este că, după definitivarea listei, candidatul care va intra în cursa pentru Primăria Târgoviște va fi desemnat în urma unui sondaj ❚ Până acum, cele mai vehiculate nume de posibili candidați ai PNL pentru fotoliul de primar al Târgoviștei sunt Gabriel Grozavu, Gabriel Plăiașu și Ciprian Prisăcaru

A.M. POPESCU


În timp ce alte formațiuni politice au lansat deja în spațiul public nume de posibili candidați pentru alegerile locale de anul viitor, în special pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, liderii locali ai PNL sunt secretoși și spun că, în momentul de față, liberalii dâmbovițeni se află într-o competiție internă, iar candidații vor fi stabiliți până la sfârșitul anului.

 

Perioadă de depunere a candidaturilor și de „afirmare”

Copreședintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, a anunțat că până la sfârșitul acestei luni este deschisă sesiunea de depunere a candidaturilor pentru funcțiile de primar în orașe și municipii, inclusiv pentru Târgoviște. Totodată, liderul liberalilor dâmbovițeni susține că, după depunerea candidaturilor, va exista o perioadă de „afirmare” a competitorilor, însă câștigătorul care va reprezenta PNL în cursa electorală pentru Primăria Târgoviște va fi desemnat în urma unui sondaj.

Gabriel Grozavu, Gabriel Plăiașu și Ciprian Prisăcaru sunt trei dintre numele vehiculate că vor fi incluse în sondajul de opinie, însă până la sfârșitul anului, când liderii liberali spun că se vor cunoaște candidații, mai este vreme lungă și loc de multe surprize pe scena politico-administrativă dâmbovițeană.

Ludovic Orban a declarat că încă sunt așteptate candidaturile colegilor liberali:

„Legat de Primăria Târgoviște, suntem în stadiul de depunere a candidaturilor. Așteptăm candidaturile, în momentul în care vom avea candidații, lăsăm o perioadă de timp ca oamenii să se afirme și cel mai probabil până la data de 15 septembrie vom avea un sondaj profesionist care să ne prezinte o fotografie la moment și în baza căruia să luăm decizia de stabilire a candidatului la Primăria Târgoviște. Până nu se finalizează procedurile de înscriere, nu dăm publicității numele. După 1 august, când se închid înscrierile în cursa internă, vă vom prezenta numele potențialilor candidați. Prioritate în desemnarea acestora o au municipiile și orașele, în ceea ce privește comunele este un termen mai lung”.

Copreședintele PNL Dâmbovița spune încă că, „oricum, până la sfârșitul anului, trebuie să stabilim candidați în toate localitățile județului. Acum suntem concentrați pe alegerile locale, după aceasta în mod evident vom stabili un set de criterii, proceduri și un calendar pentru stabilirea și potențialilor candidați la Parlament”. Până la sfârșitul anului se va stabili doar lista candidaților pentru primari, nu și listele de consilieri.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale