Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.03.2019 00:14

Chiar dacă pe locul 30, deci neeligibil,


A A

PNL Dâmbovița are candidat la alegerile europarlamentare

PNL Dâmbovița are candidat la alegerile europarlamentare

❚ „Nu plec în această competiție gândindu-mă dacă ajung europarlamentar, plec în această competiție în primul rând gândindu-mă să dau maxim atât eu, cât și echipa de la Târgoviște, pentru a atinge acest obiectiv”

 

VIOLETA STANCIU


Liberalii dâmbovițeni au un candidat pe lista alegerilor europarlamentare. Este vorba de președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, poziționat pe locul 30,neeligibil, pentru că doar primele 10 locuri sunt considerate viabile. Anunțul a fost făcut ieri de președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, în conferința de presă de la sediul liberalilor dâmbovițeni, prima după o pauză de câteva săptămâni bune. La întâlnirea cu reprezentanții mass media au mai participat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu și consilierii județeni Gabriel Plăiașu și Gabriel Grozavu.„Avem onoarea ca Organizația PNL Dâmbovița să aibă un candidat la europarlamentare, în persoana lui Aurelian Cotinescu, un politician tânăr, un politician de perspectivă care are sprijinul nostru, iar această alegere a biroului național ne onorează”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran. „Trebuie să ne găsim cu adevărat un viitor în marea familie europeană și trebuie să avem un cuvânt de spus în cadrul construcției europene” Chiar și de pe locul 30 pe lista alegerilor europarlamentare, liberalul Aurelian Cotinescu este hotărât să își continuie munca pe linie de partid. „Mulțumesc colegilor de la nivel național și județean pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Mă declar onorat de această candidatură și vă spun că nu plec în această competiție gândindu-mă dacă ajung europarlamentar, plec în această competiție în primul rând gândindu-mă cât să dau maxim atât eu, cât și echipa de la Târgoviște, pentru a atinge acest obiectiv. Suntem una dintre cele mai vechi civilizații europene, consider că trebuie să ne găsim cu adevărat un viitor în marea familie europeană și trebuie să avem un cuvânt de spus în cadrul construcției europene”, a precizat Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"
"Jocul de-a alocațiile dublate"
"Proiectele implementate în județul Dâmbovița, din 2016 până astăzi, nu pot fi negate"
PSD: "Din 1105 inițiative, liberalii dâmbovițeni au votat împotrivă la maximum 60"
"Concurăm pe niște scaune goale, nu sunt proprietatea cuiva"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Potopul - un front al războiului hibrid (II)

Și dacă e să privim spre Rusia, acestui imperiu redivivus în acordurile vechiului imn al URSS și cu permanentizatul Putin la Kremlin, atacarea climatică (ploi diluviene, secete) și geodezică (insolite cutremure) a României este mult mai profitabilă decât expedierea unui stol de rachete asupra scutului de la Deveselu sau a bazei NATO/US Army de la malul mării.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale