Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.07.2019 00:21

12 consilieri locali au fost excluși... pentru lipsă de activitate


A A

PNL Dâmbovița a început "curățenia de vară"

PNL Dâmbovița a început

❚ „Politica nu este obligatorie, o face cine dorește și cine dorește să schimbe ceva. Sunt oameni care sunt de nu știu cât timp consilieri și nu au avut nicio inițiativă, nu au nicio poziție, iar unii dintre cei se bucură doar de acea indemnizație. Vrem să schimbăm un pic mentalitatea... și am început”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

VIOLETA STANCIU


Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, prahovean la origini, a început curățenia în Organizația PNL Dâmbovița! Acesta a așteptat să treacă prima confruntare electorală, de la preluarea mandatului, pentru a se descotorosi de liberalii care nu au făcut mare lucru la recentele alegeri europarlamentare. Primii luați în vizor de conducerea PNL Dâmbovița au fost aleșii locali care nu s-au implicat în munca de partid și care se pare că au avut ca unic scop doar obținerea acelei indemnizații de participare la ședințele de Consiliu Local. Pe motiv de „lipsă de activitate”, 12 consilieri locali liberali au fost deja excluși din partid... și este doar prima etapă. „Așa cum am anunțat de când am preluat conducerea Organizației PNL Dâmbovița vreau să se pună ordine în organizație. V-am spus, de atunci, că nu pot să fac minuni, dar sperând că o să se întâmple ceea ce este necesar... să devenim o organizație puternică. Vrem să schimbăm un pic mentalitatea... și am început”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, la conferința de presă de la mijlocul acestei săptămâni.

„Cât sunt eu președinte la Dâmbovița, viitor nu or să aibă cei care nu vor să-și facă treaba”

În mod surprinzător, consilierii locali dați afară din PNL Dâmbovița nu au contestat încă decizia de excludere din partid, dar mai au timp s-o facă... „Excluderile nu au fost contestate, deocamdată, dar sunt în termen... au 15 zile să conteste. O să se judece la Curtea de Onoare și Arbitraj, dar am verificat foarte bine ce scrie în statut, pentru că nu-mi place când iau o măsură să vină cineva să o întoarcă. Oricum, cât sunt eu președinte la Dâmbovița, viitor nu or să aibă cei care nu vor să-și facă treaba. Dacă vor să facă politică să facă, dacă nu să se ocupe fiecare de ce dorește dar să nu-i încurce pe cei care încearcă să schimbe ceva în județ și în țară”, a mai punctat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița. Consilierii locali excluși din PNL Dâmbovița provin din localitățile Crângurile, Uliești, Raciu și Lungulețu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Guvernarea Iohannis-Orban a împrumutat 8,5 miliarde euro în mai puțin de 3 luni"
"PSD Dâmbovița, oficial în campanie electorală"
Criză bugetară și criză economică... la orizont
PSD Dâmbovița și-a votat noua conducere
"Racolarea primarilor PSD", negată de Instituția Prefectului
Rovana Plumb și-a depus candidatura pentru șefia PSD Dâmbovița
Corneliu Ștefan, al doilea candidat la președinția PSD Dâmbovița
"PNL vrea să arunce România în haos"
PSD Dâmbovița a intrat în febra alegerilor interne
Rovana Plumb candidează pentru șefia PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii nu mai înghit hachițele "clasei politice" mafiotizate!

Un sentiment anti-„clasa politică”, unul de puternică aversiune, a cuprins, mai mult ca oricând, neamul românesc, iar această observație nu o cunosc din suflarea vântului ci, ca vechi jurnalist cu senzori fini de receptare a realității, din contactul direct cu cetățeanul. Și ce ne spune această constatare, deloc favorabilă „clasei politice”?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale