Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.09.2014 00:17

De la Târgoviște, Ludovic Orban a tunat și fulgerat


A A

PNL amenință în stânga și-n dreapta cu plângeri penale

PNL amenință în stânga și-n dreapta cu plângeri penale

❚ Sub lupa președintelui interimar al PNL Dâmbovița și co-președinte al ACL Dâmbovița, Ludovic Orban, au intrat viceprim-ministrul Liviu Dragnea, dar și primarii care își vor schimba partidul ❚ Lor li s-au rezervat deja plângeri penale pentru luare de mită, iar edilii vor fi și atacați în contencios administrativ pentru încetarea mandatelor în urma schimbării formațiunii politice

 

VIOLETA STANCIU


Plângeri penale pe bandă rulantă de la PNL pentru PSD! Prezent miercuri la Târgoviște, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, a tunat și a fulgerat la conferința de presă a Alianței Creștin Liberale (ACL) Dâmbovița cu amenințări de plângeri penale la adresa foștilor colegi de partid care s-au hotărât să treacă în barca puterii.

 

 

PNL supărat pe vicepremier...

În colimatorul lui Ludovic Orban a intrat și vicepremierul și ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, căruia i se promite de pe acum o plângere penală pentru infracțiunea de dare de mită.

„Tragem un semnal de alarmă serios privitor la utilizarea instituțiilor statului ca armă de represiune împotriva opoziției politice. Anunț de pe acum (mulți de la PSD își imaginează că glumesc) că vom depune plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, precum și împotriva oricărui primar care și-a schimbat culoarea politică, dacă acest edil va primi bani de la Ministerul Dezvoltării. Este vorba de elementele infracțiunii de dare de mită din partea lui Liviu Dragnea și de luare de mită din partea primarului care-și schimbă culoarea politică și acceptă să-i facă campanie lui Victor Ponta. Guvernul trebuie să dea bani conform bugetului de stat și conform angajamentelor bugetare care există în momentul de față”, a declarat Ludovic Orban.

 

... și pe primarii care schimbă partidul

Și asta nu e tot! Și primarilor care-și schimbă culoarea politică li s-au rezervat deja plângerile penale pentru luare de mită. Repercusiunile îndreptate împotriva primarilor trasei ști nu se vor opri aici.

Liberalii sunt hotărâți să-i atace în contencios administrativ și să ceară în instanță încetarea mandatelor:

„Orice ales local care își va schimba culoarea politică din PNL, PDL, Forța Civică va fi atacat pe contencios administrativ pentru a solicita acestei instanțe încetarea mandatului, ca urmare a schimbării culorii politice. În toate acțiunile în contencios pe care le vom face vom ridica excepția de neconstituționalitate referitoare la ordonanța traseiștilor politici”, a precizat Ludovic Orban, președintele interimar al PNL Dâmbovița și copreședinte al ACL Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale