Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.04.2015 00:15

Noul președinte al Partidului Liberal Reformator Dâmbovița a declarat ieri în prima sa conferință de presă că...


A A

PLR vrea Primăria Târgoviște, dar nu are candidat

PLR vrea Primăria Târgoviște, dar nu are candidat
Ionel Petre, noul președinte al PLR Dâmbovița, și invitatul său în prima conferință de presă – Cătălin Beciu, secretar de stat în Ministerul Energiei

❚ Ionel Petre, președintele PLR Dâmbovița, susține că totuși pentru această importantă candidatură organizația este în negocieri intense cu o persoană din afara partidului, căreia însă nu i-a dezvăluit numele ❚ Cu toate că numără în prezent doar o mie de membri, constituiți în 25 de organizații locale, PLR Dâmbovița are obiective mari pentru alegerile de anul viitor și însuși președintele Petre a recunoscut: „Ce-i drept, visăm frumos”

A. M. P.


Partid mic, dar cu planuri mari! Deși numără în prezent doar o mie de membri, constituiți în 25 de organizații locale la nivelul județului, Partidul Liberal Reformator (PLR) Dâmbovița are obiective mari pentru alegerile locale de anul viitor.

Liberal-reformatorii dâmbovițeni vor să arunce în lupta pentru primării cel puțin zece candidați femei și visează chiar să câștige scaunul de primar al municipiului Târgoviște.

 

Președintele PLR: „Ținta mea ar fi Târgoviștea”

Președintele PLR Dâmbovița, Ionel Petre, susține că în momentul de față liberalii adevărați sunt pe val, așa că Partidul Liberal Reformator are toate șansele să câștige Primăria Târgoviște.

„Visul meu este să particip la locale cu cel puțin 10 doamne care să candideze la primării. Sper ca măcar două dintre ele să ne și reprezinte. Sunt cifre în care eu chiar cred. Tot în 2016 îmi doresc să avem măcar un primar la nivel de oraș. Ce-i drept, visăm frumos, și ținta mea ar fi Târgoviștea, sper să o și pot realiza. Văd că există deschidere pentru linia noastră liberală, văd că oamenii se apropie de noi și în timp ne cresc șansele. Văd șanse reale și sper că se vor îndeplini”, a declarat ieri Ionel Petre, președintele PLR Dâmbovița.

 

Fost viceprimar, Dumitru Barbu nu ia în calcul, deocamdată,

o candidatură la Primăria Târgoviște

Toate bune și frumoase, numai că până acum PLR Dâmbovița nu și-a stabilit și un posibil candidat care să lupte în numele partidului pentru câștigarea Primăriei Târgoviște.

Deși printre membrii PLR din Dâmbovița se regăsește și fostul viceprimar și arhitect șef al județului, Dumitru Barbu, se pare că liderul județean al liberal-reformatorilor nu l-a luat în calcul pentru alegerile de anul viitor, ci negociază cu un „personaj” din afara partidului, căruia nu i-a dezvăluit încă numele, dar pentru care garantează că este liberal până în măduva oaselor.

„Deocamdată nu avem un candidat pentru Târgoviște, dar purtăm negocieri. Negociem cu cineva din afara partidului, dar care la bază este liberal convins. (…) Dumitru Barbu?! Cine este Barbu Dumitru?! Cu domnul Barbu m-am văzut de două ori și în niciuna dintre dăți nu am avut vreo negociere. Din ce știu eu este membru PLR. Așa că așteptăm lângă noi oameni puternici”, a mai spus președintele PLR Dâmbovița.

Pus într-o situație delicată, după ce a aflat că nu îi este mai deloc cunoscut președintelui PLR Dâmbovița, Dumitru Barbu a declarat că este membru PLR din simpatie pentru Călin Popescu Tăriceanu și că nu intenționează, deocamdată, să candideze pentru Primăria Târgoviște.

„Nu aș vrea să se speculeze. Eu sunt în partid înainte de președintele actual. El a venit în februarie, eu sunt membru din august. Am venit în PLR dintr-o simpatie nedisimulată față de președintele Tăriceanu. Deocamdată nu am de gând să candidez, dar pun umărul și sprijin ca acest partid să aibă foarte mulți simpatizanți care să conducă într-adevăr la un rezultat interesant în municipiul Târgoviște și în județ”, a precizat Dumitru Barbu.

Despre intențiile, planurile și obiectivele PLR Dâmbovița a aflat, ieri, și liderul liberal reformator Cătălin Beciu, secretar de stat în Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, care a participat la prima conferință de presă susținută de noul președinte al Organizației Județene a Partidului Liberal Reformator.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale