Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.03.2015 00:18

Târgoviște - La 15 ani, hoț de mașini


A A

Plimbare penală

❚ Minorul a furat autoutilitara la volanul căreia a fost surprins în timp ce se... plimba


La data de 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un minor, de 15 ani, din Târgoviște. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a sustras autoutilitara din zona unei piețe agroalimentare din localitate, pentru a se plimba.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

 

Administratorul unei firme, suspectat de operațiuni comerciale fictive

Bănuit de evaziune fiscală, arestat preventiv

În urma activității ilicite, bărbatul de 35 de ani ar fi creat un prejudiciu bugetului de stat de aproape un miliard de lei vechi

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Dâmbovița au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 2013-2014, cel în cauză, în calitate de administrator al unei societăți, ar fi înregistrat în contabilitatea firmei mai multe operațiuni comerciale fictive, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.

De asemenea, acesta nu ar fi refăcut documentele contabile în termenul stabilit de organele fiscale și ar fi sesizat sustragerea fictivă a unor documente de evidență financiar-contabilă. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 822.000 lei.

La data de 19 martie a.c., față de acesta,instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar. În urma judecării contestației formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița împotriva măsurii dispuse de instanță, Curtea de Apel Ploiești a admis contestația și a dispus arestarea preventivă a administratorului, pentru 30 zile.

 

Compartimentul relații publice al IJP Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale