Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.08.2019 00:15

Media de încasare anuală a taxelor și impozitelor este de 90%


A A

Plătitori buni în comuna Voinești

Plătitori buni în comuna Voinești

*„Ne aflăm la sfârșitul lunii august, iar nivelul de încasare este între 65-70%, ceea ce putem spune că este destul de bun”, a precizat primarul Sandu Gabriel Dănuț

* Evident, ca în fiecare comună, există și restanțieri care fie au amenzi neplătite, fie pur și simplu nu s-au prezentat la timp pentru obligațiile fiscale

 

Ștefan Khalil


Autoritățile locale din comuna Voinești sunt mai mult decât mulțumite de seriozitatea contribuabililor din localitate! Potrivit declarațiilor făcute de către edilul din Voinești Sandu Gabriel Dănuț, până în acest moment, nivelul de încasare al taxelor și impozitelor este de 65-70%. Atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice își achită taxele obligatorii în termenul legal. Evident, ca în fiecare comună, există și restanțieri care fie au amenzi neplătite, fie pur și simplu nu s-au prezentat la timp pentru obligațiile fiscale. Cu toate acesta, media de încasare anuală în comuna Voinești este de 90%. „Suntem mulțumiți pentru faptul că cetățenii noștri vin la timp să-și achite taxele și impozitele, cei mai mulți dintre ei fac asta, mai sunt și persoane cu amenzi sau rău platnici care nu se încadrează la timp, dar asta este o problemă destul de des întâlnită în comunele din toată țara. Iată că ne aflăm la sfârșitul lunii august, iar nivelul de încasare este între 65-70%, ceea ce putem spune că este destul de bun. Ne așteptăm să crească până la final de an, pentru că noi ajungem de obicei la procentajul de 90% al încasărilor pe taxe și impozite”, a declarat Sandu Gabriel Dănuț, primarul comunei Voinești.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Decontarea motorinei utilizate în agricultură
"Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite"
"Modernizare, extindere si dotare Gradinita cu doua Sali de clasa program normal in sat Izvoru, comuna Visina, judetul Dâmbovița"
Activitate agricolă din belșug la Raciu
Cursuri de calificare gratuite la AJOFM
A crescut numărul salariaților și... șomajul!
ITM, verificări în domeniul textilelor
Noi locuri de muncă disponibile
"ELABORARE DOC. PENTRU AUTORIZAREA EXEC. LUCRARILOR DE CONSTRUCTII PRIVIND REABILITAREA TERMICA A BLOCULUI "A", A BLOCULUI "B" SI A BLOCULUI "C""
Comuna Potlogi, fără probleme la asistența socială


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Evenimentele politice de urmărit în 2020

Doar câteva săptămâni ne mai despart de faimosul an 2020. Spun asta fiindcă multe dintre proiectele politice europene s-au raportat la această dată, precum faimoasa “Europa 2020” lansată de președintele Comisiei Europene în 2010.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale