Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.09.2022 00:19


A A

Planeta Pământ, în fața focului nuclear

Planeta Pământ, în fața focului nuclear

George Coandă


Țarul kaghebist de la Kremlin,  pentru nimeni din lumea asta din ce în ce mai haotizată nu mai este un secret, nu mai este stăpân pe propriul său uz al rațiunii. Iată, este gata să azvârle planeta Pământ în focul nuclear al Gheenei. Omul ăsta nu este capabil să înțeleagă că Ucraina nu-i va fi o „pradă de război”, că luptă pentru propria suveranitate și integritate teritorială și demnitate națională. Cu chipul său de lup siberian, țarul neobolșevic amenință cu arma nucleară.

Și pentru că Armata Roșie a pierdut pe frontul ucrainean mii de ostași (uciși și răniți, sau care s-au predat), țarul lup a ordonat Dumei de stat să declare mobilizare parțială. Și rușii mobilizați, care au început să priceapă cum stau lucrurile, au luat cu asalt aeroporturile, luându-și lumea în cap. Numai de războiul lui Putin nu le arde. S-a ieșit și în stradă și la Moscova, și la Sankt-Petersburg, și nu numai, strigându-se „Niet Voina!” (Nu războiului!) și „Putin să se ducă în tranșee!”. Până și fiul lui Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, refuză să fie încorporat pentru războiul lui Putin. Oare „Mati Rossia” se va ridica, izgonindu-l pe Vladimir Putin de la Kremlin? Ohrana țarului a fost pusă la bătaie, arestând cu zel protestatari, pe unii, incorporabili, luându-i direct cu arcanul, îmbarcați în autocare și trimiși în abatorul de pe frontul ucrainean.

În teritoriile ocupate (Donbas, Zaporojie, Nikolaev, Herson), Kremlinul a pus de niște referendumuri... de alipire la Federația Rusă. Autodeterminare cică. Putin ia o Omenire întreagă de fraieră. Devenite, prin aceste false referendumuri, teritorii rusești, Kievul va fi acuzat de agresiune împotriva... „Mati Rossia”. Și Kremlinul va urla ca din gură de șarpe, și de lup hămesit, că, săriți!, neonaziștii ucraineni atacă... ilegal Federația Rusă. Asta aduce a disperare, țarul neobolșevic simțindu-și sfârșitul aproape și rejectarea din istorie sau condamnarea de către Justiția istoriei. Da, țarul a anunțat sec: va folosi nemilos tot armamentul pe care-l are în dotare.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm
Agenda 2024-2029: Ce este nou pentru educația europeană?
Jurnal de război. Tragica perspectivă (III)
Jurnal de război. Tragica perspectivă (II)
Jurnal de război. Tragica perspectivă
Editorialul ca un ecou de conștiință al opiniei publice
Editorialul ca un ecou de conștiință al opiniei publice
Eram stăpânii Europei
Eternul mărțișor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale