Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.03.2015 14:34

Meci cu miză în Promoție


A A

Pietroșița – Voinești, derbi de promovare pentru Onoare

Pietroșița – Voinești, derbi de promovare pentru Onoare
VoinȚa Pietroșița vrea să revină la vremurile de glorie

❚ Echipa din Voinești este lider la sfârșitul turului, cu 19 de puncte acumulate, iar gazdele ocupă locul trei, la un singur punct distanță de Viitorul ❚ „Noi ne-am întărit în presezon, transferând mai mulți jucători valoroși în pauza de iarnă. Echipa noastră are experiență, jucătorii noștri evoluând în eșaloanele superioare”, a prefațat jocul Nicu Neguțescu, antrenorul Pietroșiței

COSTINEL NEAGU


Duminică se dă startul și în Liga a VI-a. Seria Nord programează meciul Voința Pietroșița-Viitorul Voinești, partida fiind considerată derbyul etapei. Echipa din Voinești este lider la sfârșitul turului, cu 19 de puncte acumulate, iar gazdele ocupă locul trei, la un singur punct distanță de Viitorul. Ambele tabere sunt optimiste înaintea partidei de duminică, declarând că vizează obținerea celor trei puncte puse în joc.

„Sperăm să redevenim ceea ce am fost cândva”

Antrenorul gazdelor, Nicu Neguțescu, speră ca echipa din Pietroșița să învingă duminică și să redevină ceea ce fost cândva. „Meciul va fi foarte dificil, dar vrem cele trei puncte în partida cu Viitorul. Noi ne-am întărit în presezon, transferând mai mulți jucători valoroși în pauza de iarnă. Echipa noastră are exeperiență, jucătorii noștri evoluând în eșaloanele superioare. Avem un program care ne avantajează în retur, cu meciuri mai multe pe teren propriu decât în deplasare. Finaciar o ducem destul de bine, având sprijinul primăriei pentru a ne realiza obiectivul promovării. Sperăm să redevenim ceea ce am fost cândva”, ne-a declarat Nicu Neguțescu.

„Promovata se va decide în ultima etapă”

De partea cealaltă, Adi Oprea, antrenorul Viitorului, spune că victoria este obligatorie pentru a promova în Onoare, deși gazdele au prima șansă în opinia sa. „Mergem să câștigăm la Pietroșița, deși ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Gazdele au prima șansă, dar noi nu vom ceda ușor.Voința este o echipă valoroasă, dar sperăm că la finalul jocului să ne apropiem victoria. Am încredere în echipa mea că va face o partidă bună și vom ieși învingători. În opinia mea, promovata în Onoare se va decide în ultima etapă”, ne-a transmis Adi Oprea. Partida va avea loc duminică, de la ora 11.00, pe stadionul echipei din Pietroșița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Romulus Vlad la 28.03.2015 13:47

- Cum ramane domnule Nicu Negutescu?...Cu ceva timp in urma spuneati ca perspectivele echipei de a continua in retur sunt minime (s-au retras multi jucatori care au plecat la munca in strainatate, tinerii din Pietrosita nu mai vin la stadion, nu sunt bani pentru fotbal....) Acesta este marketing a la Nicu Negutescu.
- Domnule redactor, retineti ca ultimul meci al Pietrositei se desfasoara la Bezdead!
- Domnule Adi Oprea, deunazi spuneati ca nu aveti sprijin financiar din partea edililor locali si ca promovarea este un vis care se naruie.Acum spuneti ca trageti la promovare. Acesta este marketingul echipei din Voinesti.
- Domnule redactor, in seria VI Promotie Nord mai este o echipa, tot cu 19 puncte, diferentiata de golaveraj de Voinesti, care joaca cu o echipa care are 18 puncte, deci la 1 pct. de lider (Petrolul Iedera). Acesta oare nu poate fi catalogat ca derby al seriei? Sau in seria VI pentru dumneavoastra exista numai Voinesti, Pietrosita, care frecvent apar pe prima pagina a pubicatiei dumneavoastra?
Trebuie sa se stie ca sunt 8 etape care se vor juca toate si numai rezultatele din teren vor da liderul seriei, implicit echipa ce promoveaza in Onoare. Noi, Vointa Bezdead, ne conducem dupa motto-ul "Speranta moare ultima!", deci ne vom lupta cu arme cinstite pentru promovarea in Onoare. La inceputul returului doresc tuturor echipelor din liga VI Promotie Nord succes si toate meciurile sa se desfasoare intr-un fairplay exemplar! Cine este mai buna sa promoveze!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale