Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2022 00:17

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată în Dâmbovița,


A A

Peste 700 de locuri de muncă vacante

Peste 700 de locuri de muncă vacante

*Evenimentul a avut loc  Clubul Studenților din municipiul Târgoviște și a urmărit creșterea ratei de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă și prin posibilitatea interacțiunii directe între angajatori și solicitanți

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița (AJOFM), în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), a organizat vineri, 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul a avut loc  Clubul Studenților din municipiul Târgoviște și a urmărit creșterea ratei de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă și prin posibilitatea interacțiunii directe între angajatori și solicitanți.

La deschiderea bursei au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, directorul AJOFM Dâmbovița, Constanța Anghel, agenți economici și un număr însemnat de cetățeni dâmbovițeni. 67 de agenți economici au confirmat participarea la ediția din acest an a Bursei Locurilor de Muncă. Cei interesați de găsirea unui loc de muncă s-au putut informa în legătură cu oferta existentă pe piața forței de muncă, și anume 730 de locuri vacante, dintre care 63 pentru studii superioare.

Președintele Corneliu Ștefan a declarat: „Ca parteneri în organizarea acestei acțiuni, îmi doresc ca mulți dintre dumneavoastră să plecați de la această bursă cu satisfacția găsirii unui loc de muncă, cu un pas mai aproape de o viață mai bună. Sprijinirea cetățenilor în găsirea unui loc de muncă, dar mai ales a tinerilor pentru a intra pe piața muncii constituie o parte esențială a politicilor care promovează creșterea economică și condiții de viață superioare. De cele mai multe ori, căutarea unui job creează nenumărate probleme, începând cu lipsa informațiilor despre piața forței de muncă, metodele de contactare a firmelor care se ocupă de recrutare și selecție, până la susținerea unui interviu cu viitorul angajator”.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este una dintre măsurile active de ocupare și se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional. Acțiunea de astăzi s-a desfășurat la nivel național.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale