Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.12.2022 00:15

CJD: prin programul derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu,


A A

Peste 2600 de gospodării vor fi branșate gratuit la apă și canal

Peste 2600 de gospodării vor fi branșate gratuit la apă și canal

*Este vorba, mai exact, despre 2666 de gospodării ale dâmbovițenilor aflați în categoria persoanelor vulnerabile, gospodării care vor fi branșate, gratuit, la rețeaua publică de apă și canal *Valoarea acestui proiect derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu este de aproximativ 25.000.000 de lei, întreaga sumă fiind asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat, în urmă cu puțin timp,  că județul nostru este beneficiarul celui mai mare proiect din țară din cadrul programului „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”. Potrivit reprezentantului CJD, valoarea acestui proiect derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu este de aproximativ 25.000.000 de lei, întreaga sumă fiind asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Prin acest program, 2666 de gospodării ale dâmbovițenilor aflați în categoria persoanelor vulnerabile vor fi branșate, gratuit, la rețeaua publică de apă și canal.  Felicitări Administrației Fondului pentru Mediu! Acest program, alături de celelalte pe care AFM le derulează, sunt deosebit de importante pentru toate administrațiile publice locale din toată țara!”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în creștere: 3,04 %
Impozitarea marilor companii străine
„În plin război, industria de Apărare a României are sub 30% comenzi”
Aproape 5700 persoane și-au găsit un loc de muncă în anul 2022
Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița
344 de locuri de muncă disponibile
Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
991 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Salariați mai mulți în județ (2,8%)!
Aviz favorabil pentru traseul Drumului Expres Găești-Ploiești!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale