Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2021 00:13

În județul Dâmbovița, ambulanțierii sunt copleșiți:


A A

Peste 200 de urgențe pe zi

Peste 200 de urgențe pe zi

*La sfârșitul săptămânii trecute, au sunat la 112 nu mai puțin de 264 de dâmbovițeni

*În week-end și începutul acestei săptămâni, numărul solicitărilor a mai scăzut, dar în nicio zi nu au fost sesizate mai puțin de 220 de cazuri de urgență

 

Deși numărul infectărilor cu virusul Sars-CoV-2 de la nivel județean, dar și național au scăzut, restul cazurilor de urgență rămân constante! Potrivit managerului Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, numărul de solicitări pentru cazurile de urgență trece zilnic de 200. La sfârșitul săptămânii trecute, au sunat la 112 nu mai puțin de 264 de dâmbovițeni. În week-end și începutul acestei săptămâni, numărul solicitărilor a mai scăzut, dar în nicio zi nu au fost sesizate mai puțin de 220 de cazuri de urgență. Mihail Gheorghe, managerul SAJ a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

„Numărul urgențelor este și el în scădere, față de lunile trecute, când interveneam pentru cazurile grave COVID foarte frecvent. Cu toate aceste, tot avem foarte multe intervenții zilnice. În ultimele trei zile am avut peste 200 de cazuri de urgență în 24 de ore. Atenție, nu vorbesc despre toate intervențiile, cum sunt de exemplu testările COVID și care nu reprezintă o urgențe, ci doar intervenții. Acum trei zile am avut 264 de cazuri de urgență, acum două zile 228, ieri 223 și tot așa. Media este undeva la peste 200 și ceva. Este adevărat, de când cazurile de COVID au început să scadă, nu mai sunt nici acele situații de pacienți care sunt extrem de afectați de virus, cu simptome grave, cel puțin în ultima perioadă”, a precizat managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

Astfel, chiar dacă infectările de COVID scad de la o zi la alta, personalul ambulațier rămâne cu ,,garda ridicată”.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii
Ofițerii anticorupție, la primăriile Hulubești și Iedera


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale