Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2023 00:16

În județul Dâmbovița,


A A

Peste 15.000 de vizitatori la Noaptea Muzeelor

*Pe lângă miile de vizitatori care au luat cu asalt Curtea Domnească din Târgoviște, dâmbovițenii au fost și la celelalte muzee din județ, anul acesta fiind și primul, după pandemie, în care toate au fost deschise publicului pentru Noaptea Muzeelor

 

Mii de dâmbovițeni au participat sâmbătă, 13 mai 2023, la cea de-a XIX-a ediție a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște! Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, întâlnirea nocturnă cu istoria și arta județului Dâmbovița a fost îmbrățișată de peste 15.000 de dâmbovițeni care au trecut pragul tuturor muzeelor din județ, fiind primul an în care toate muzeele au fost deschise publicului larg, după restricțiile din timpul pandemiei.

„Peste 15.000 de vizitatori la Noaptea Muzeelor! Porțile Curții Domnești din Târgoviște au fost trecute de peste 4.500 de dâmbovițeni. Muzeul de Istorie a fost vizitat de aproximativ 3.400 de oameni, Muzeul de Artă de 2.700, iar Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic de 1.900. Peste 2.500 de vizitatori au fost și la celelalte muzee dâmbovițene, anul acesta fiind și primul în care toate au fost deschise publicului pentru Noaptea Muzeelor! Mulțumim tuturor! Vă așteptăm și anul viitor!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Vernisajul expoziției elevilor de la Școala Populară de Artă "Octav Enigărescu"
Festivalul Babel 2023, program complet
Împlinirea făgăduințelor
Lucrările la noua sală de Sport a Universității „Valahia” au avansat
Redeschiderea Muzeului Scriitorilor Dâmbovițeni
Etapa națională Olimpiadei Tehnologiei Informației, la final
„Eroica”, la o lansare patriotică
„Pictură plus pictură egal pictură”
ÎPS Nifon, la hramul Catedralei Patriarhale din București
CJD, în Programul pentru școli al RomânieiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale