Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2020 00:15

În guvernarea PSD,


A A

Peste 1 miliard de lei s-au investit în Dâmbovița

Peste 1 miliard de lei s-au investit în Dâmbovița

❚ La nivelul județului nostru, au fost finanțate prin PNDL 1 și PNLD 2 lucrările de reabilitare și modernizare a 37 de drumuri județene, 113 instituții de învățământ, 128 de poduri și drumuri locale au beneficiat de același timp de lucrări, a enumerat, printre altele, Corneliu Ștefan

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc zilele trecute, liderul PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a prezentat în fața presei locale toate investițiile demarate în județul Dâmbovița, din timpul Guvernării PSD, în perioada 2016 – 2019, prin fonduri guvernamentale. De asemenea, acesta a făcut o comparație cu ceea ce s-a întâmplat în timpul Guvernării PNL, care preluat ștafeta de aproximativ un an. Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în timpul Guvernării Partidului Social Democrat, în județul Dâmbovița au fost investiți pentru proiectele de dezvoltare peste un miliard de lei. Acestea au fost derulate prin PND 1 și PNDL 2. ,,O să fac o paralele reală, bazată pe o statistică reală și cifre exacte, despre ceea ce s-a făcut la nivelul județului Dâmbovița, despre cât s-a investit, în timpul guvernării Partidului Social Democrat și ceea ce s-a făcut în timpul guvernării Partidului Național Liberal. La nivelul județului nostru, au fost finanțate prin PNDL 1 și PNLD 2 lucrările de reabilitare și modernizare a 37 de drumuri județene, 113 instituții de învățământ, 128 de poduri și drumuri locale au beneficiat de același timp de lucrări. De asemenea, au fost construite dispensare de la zero, altele au fost modernizate și dotate. S-au materializat 42 de proiecte de execuție pentru lucrări la rețele de apă și de canalizare” , a prezentat președintele PSD Dâmbovița și a CJD, Corneliu Ștefan. Acesta a criticat dur guvernarea PNL, acuzând faptul liberalii nu s-au preocupat decât de campania electorală, iar în județul Dâmbovița au fost investiți zero lei în ultimul an, de când PNL a revenit la conducere. ,,PNL nu a reușit să ducă la capăt niciun proiect de acest tip. Ba chiar a oprit finanțările prin PNDL”, a mai completat Corneliu Ștefan.


Material comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT DÂMBOVIȚA,
cod unic mandatar financiar: 11200020.
Executat de SC JURNAL MEDIA TOP SRL Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale