Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.01.2022 00:16

VOX POPULI


A A

Pesimism în Dâmbovița privind un război între Rusia și Ucraina

Pesimism în Dâmbovița privind un război între Rusia și Ucraina

În ultimele săptămâni, tensiunile dintre Rusia și Ucraina s-au accentuat! În spațiul public se vorbește tot mai mult despre posibilitatea unui război între cele două țări. Rusia este acuzată că intenționează să înceapă un conflict armat, după ce aceasta  și-a masat noi trupe de soldați, cu tancuri, la granița cu Ucraina. Reporterii publicației noastre au stat de vorbă cu câțiva dâmbovițeni pe acest subiect, întrebându-i dacă într-adevăr cred în posibilitatea să izbucnească un război în Vestul Europei, între Rusia și Ucraina.

 

*Nu știu dacă putem să vedem așa ceva astăzi. Sunt tot felul de organizații, ONU și altele, care ar împiedica așa ceva.

*În ziua de astăzi este posibil orice, nu m-ar surprinde, dar cred că este puțin deplasat să se ajungă chiar în situația unui război. Un conflict este acolo, și știm cu toții că este unul vechi.

*Să fim serioși, războaiele sunt de domeniul trecutului, războaiele militare… avem în continuare parte de război hibrid, rece, dar nu unul armat.

*Vă întreb un singur lucru… cum au început toate războaiele? Cu astfel de amenințări pe care le face și Vladimir Putin. Nu este exclus deloc să vedem așa ceva, eu una cred că este pe cale să înceapă un război, da, dar e și posibil să mă înșel, sper.

*Nu cred că se va ajunge aici, Putin joacă la intimidare, e un nenorocit, dar nu-i arde de război, la cum sunt acum. Rusia e și ea în criză, o astfel de acțiune ar duce la foamete, probabil.

*Niciodată să nu spui niciodată sau cum spuneți voi, ăștia mai tineri, never say never. Puțin probabil să izbucnească un război, dar nu este exclus de tot…

 

Președintele Klaus Iohannis a ieșit ieri după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), în urma căreia a spus că România trebuie să fie pregătită și în scenariul în care Rusia refuză dialogul. De asemenea, șeful statului a mai declarat că nu este cazul să se teamă nici un cetățean al României.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cresc prețurile, odată cu nemulțumirile
Facturile le fac viața grea dâmbovițenilor
„Austria face jocurile lui Putin”
Dâmbovițenii, speriați de cutremurul de ieri dimineață
„Ne așteaptă o iarnă de groază!”
Războiul din Ucraina și amenințările lui Putin, în ochii dâmbovițenilor
Ministrul Energiei, ținta ironiilor printre dâmbovițeni
Oprirea gazului rusesc către Europa
Dolarul american, mai scump decât euro
Înghețarea salariilor și pensiilor din cauza datoriei publicePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale