Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2022 00:12


A A

Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni

Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni

În urma continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal întocmit de polițiștii de la Poliția Municipiului Târgoviște, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, la data de 22 septembrie a.c., față de un bărbat de 37 de ani, din localitate, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta este bănuit că, în perioada 2016-2020, prin violență fizică și psihică, ar fi determinat două femei să practice prostituția în beneficiul acestuia, în țări precum Olanda, Germania și Cehia. Activitățile de urmărire penală sunt derulate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut doi bărbați, în vârstă de 21 și 25 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat. Cei doi sunt bănuiți că în perioada 14-16 septembrie a.c., ar fi sustras dintr-o locuință 2.500 de lei și 2.000 de euro. Prejudiciul în cauză a fost recuperat în proporție de 40%. Pe parcursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați instanței pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

 

Pe parcursul zilei de ieri, 22 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, au documentat activitatea infracțională a doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. În perioada 11-18 septembrie, cei doi ar fi pătruns în locuința unei persoane și ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv două televizoare, patru biciclete, două trotinete, o motoretă și un ceas. O parte din bunuri au fost recuperate, polițiștii continuând cercetările în cauză, sub coordonarea procurorului de caz. Totodată, astăzi, 23 septembrie a.c., bănuiții vor fi prezentați instanței pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați de o femeie de 55 de ani, din Produlești, cu privire la faptul că un bărbat, concubinul acesteia, încearcă să pătrundă în locuință. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că față de bărbatul de 53 de ani, la data de 19 septembrie a.c., a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Astfel, pe parcursul zilei de ieri, 22 septembrie, față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a măsurilor dispuse, amenințare și distrugere. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând să fie prezentat instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, la data de 22 septembrie a.c., a fost dispusă măsura reținerii față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 36 de ani. Cei trei sunt bănuiți că, în seara zilei de 10 septembrie a.c., în timp ce se aflau pe strada 22 Decembrie, din municipiul Moreni, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, s-ar fi agresat reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Pe parcursul acestei zile, 23 septembrie, bănuiții vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale